Select country
Contact

Optimale voorraad APV bij AxFlow

dinsdag 7 augustus 2018

AxFlow stemt de optimale voorraadhoogte af in directe samenspraak met de afnemers.

Voorraad APV spare parts
Voorraad APV spare parts

De leveringssnelheid van pompen, kleppen en onderdelen is voor vele markten en productieprocessen van cruciaal belang. Het AxFlow Europees Distributiecentrum (EDC) in Lelystad biedt hierin uitkomst. Wat 10 jaar geleden begon als een pilot, is nu uitgegroeid tot een essentiële toegevoegde waarde voor de afnemers van AxFlow.

Optimale voorraadhoogte
Sinds november 2017 heeft AxFlow de vertegenwoordiging van APV toegevoegd aan het portfolio. Het productportfolio van APV omvat een breed scala aan hygiënische pompen, kleppen, warmtewisselaars en homogenisatoren. Op deze manier combineert AxFlow de kwaliteitsproducten van APV met de kennis en service van AxFlow. In korte tijd heeft dit geresulteerd in een voorraadhoogte met een waarde van ruim twee miljoen aan APV producten. Deze voorraad wordt vastgesteld door de speciale 'Food & Beverage' afdeling bij AxFlow, in directe samenspraak met de afnemers. Zo bepalen de klanten van AxFlow de optimale voorraadhoogte.

Direct uit voorraad leverbaar
Het distributiecentrum van AxFlow hanteert een servicegraad van minimaal 95%. Dat wil zeggen dat 95% van alle A- en B-producten direct uit voorraad geleverd wordt. Vandaag besteld, morgen in huis!

Met de exclusieve vertegenwoordiging van WAUKESHA, APV, BRAN+LUEBBE, LIGHTNIN, PLENTY, VIKING, NOV MONO en SANDPIPER in Nederland en België, heeft AxFlow een breed portfolio aan pompen, kleppen, roerwerken en procesapparatuur. De hoge voorraad geeft AxFlow de mogelijkheid om zeer snel de meest optimale oplossing te bieden voor iedere applicatie.

Gerard van Maanen
Productmanager APV