Contact icon

Neem contact op

Van welke verkoopregio wilt u het portfolio zien? Ons assortiment is niet voor elke regio hetzelfde. Maak daarom hier uw keuze om het juiste assortiment te zien.

Chemische processen brengen risico’s met zich mee. Bescherm uw operators en ons milieu en gebruik hermetisch dichte tandwielpompen.
Lekvrij, veilig en duurzaam. Kom op de WOTS naar onze stand op PumpPlaza 8D050. Wij vertellen u er graag alles over!

 

Magneet gekoppelde tandwielpompen

Hermetisch afgedichte tandwielpompen worden ingezet voor het pulsatievrij doseren, voor het verpompen en circuleren van laag tot gemiddeld viskeuze, smerende en niet-smerende vloeistoffen. Ze zijn ook geschikt voor zure en bijtende oplossingen. Zeer nauwkeurig en reproduceerbaar.
Doordat de pompen zijn uitgevoerd met een magneetkoppeling, zijn de pompen een betrouwbare, lekvrije oplossing voor extreem hoge tot extreem lage temperaturen.

Tandwielpompen worden specifiek geconfigureerd voor de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van uw applicatie en zijn daarmee bedrijfszeker. Zeker in deze tijden met oplopende leveringstermijnen komt een investering in kwaliteitsproducten uw bedrijfszekerheid ten goede! Duurzame oplossingen!
Dankzij een ruim assortiment aan materiaalcombinaties (ook corrosiebestendige componenten) en pompaandrijvingen met variabele snelheid, zijn deze tandwielpompen heel breed inzetbaar.

Systeemdruk tot 325 bar

GATHER pompen met magneetkoppeling type BG2

GATHER pomp met magneetkoppeling

GATHER magneet gekoppelde procespompen zijn uniek in hun vermogen om systeemdruk tot 325 bar te verwerken! Dit maakt ze ideaal voor een verscheidenheid aan uitdagende toepassingen, zoals seal units, sample units en ook cryogene toepassingen! Bovendien zijn ze geschikt voor SIP & CIP toepassingen.

Volumebereik van 0,000333 tot 66,7 l/min
Systeemdruk -1 tot +325 bar
Temperatuurbereik -200 tot +450°C
Viscositeit van 0,1 tot 2.000 mPas (specials tot 10.000 mPas)

Kristalliserende, zuurstof- en vochtgevoelige vloeistoffen

HNPM micropomp, ATEX

De compacte HNPM micro tandwielpompen zijn ontwikkeld voor het pulsatievrij verpompen van zeer kleine volumes, ook niet-smerende en inerte vloeistoffen. Voor hoge druk, lage druk en OEM-toepassingen. De hermetisch afgesloten micropompen zorgen voor het veilig verpompen van kristalliserende, zuurstof- en vochtgevoelige vloeistoffen.

Lekvrij, veilig! Er zijn ook micropompen voor EX zones beschikbaar.

Debieten van 1 μl/uur tot 1,1 l/min
Verschildruk van 1,5 tot 200 bar
Viscositeit van 0,3 tot 1.000.000 mPas

Stollende vloeistoffen

Ook de tandwielpompen van MAAG met de MagDrive magneetkoppeling zorgen voor veilige en betrouwbare toepassingen als kristalliseren, vocht- of luchtgevoelige vloeistoffen (bijv. isocyanaat). De dubbele sluiting van de magnetische koppeling zorgt voor optimale verwarming en koeling en lekdetectie; ideaal voor stollende vloeistoffen zoals paraffine en moltonzwavel.

MAAG industrial gear pumps for pulseless flow with magnetic drive

Magneetkoppeling voor MAAG tandwielpompen

Debiet van 0,05 tot 1.400 l./min.
Systeemdruk -1 tot 350 barg
Temperatuur van -30 °C tot 320 °C
Viscositeit 0,3 tot 4.000.000 mPas

Suurmond is sinds 1974 gespecialiseerd in tandwielpompen en vertegenwoordigt MAAG Pump & Filtration Systems AG, GATHER Industrie GmbH en HNP Mikrosysteme GmbH.

Meer weten over tandwielpompen en hun rol in bedrijfszekere processen? We ontmoeten u graag in onze stand! PumpPlaza stand 8D050! Let’s talk!

Registreer hier voor gratis toegang!