Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Knoll Maschinenbau introduceert hygienische schroefspindelpomp

15 januari 2018 - door Flowquip
PompenGids.net
De nieuwe schroefspindelpomp MSserie van de Duitse fabrikant Knoll Maschinenbau is een high performance unit speciaal ontwikkeld voor pomp toepassingen in de voedingsmiddelenindustrie. Veel van de voordelen zijn ook van toepassing in de cosmetische, chemische en de farmaceutische industrie/

Breed toerenbereik
Met zijn brede toerenbereik is de MS geschikt voor het verpompen van zowel hoogviskeuze media (tot 1 miljoen mPas) als voor productne met een lage viscositeit.
Het gebruik van de MS-schroefspindelpomp vereist geen additionele CIP-centrifugaalpomp. Daarnaast transporteert de pomp zonder richtingsverandering en nagenoeg pulsatievrij en zodoende wordt een low-shear, zachte pompwerking gegarandeerd.

Capaciteit
De MS schroefspindelpompen kunnen, afhankelijk van de grootte en toepassing een capaciteit bereiken van 100 tot 40.000 l/u en een verschildruk van 20 bar.Het pomphuis en lagerblok worden uit roestvast staal vervaardigd met nauwkeurige toleranties voor alle componenten. De kleine spleetwijdtes resulteren in een minimale terugstroming en een zachte pompwerking. Verder zijn de elastomeervrije pompelementen zo ontworpen dat ze aanrakingsvrij kunnen draaien.


 
Link: www.knoll-mb.de

Flowquip | 0031(0)546 633263 | info@flowquip.nl | www.flowquip.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube