Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Spin Pompen beste Mouvex distributeur 2017

20 februari 2018 - door Spin Pompen
PompenGids.net

Spin Pompen is onlangs  door de Pump Solutions Group (PSG) uitgeroepen tot “Best distributor 2017-Northern Europe” voor de Mouvex oscillerende zuigerpompen. Dick Kieneker, de Sales Manager van Spin Pompen B.V., nam op 6 februari jl. de Award in ontvangst van Philippe Leguay, de Regional Sales Manager Northern Europe van PSG.

Elk jaar beloont de Pump Solutions Group, waar de fabrikant Mouvex deel van uitmaakt,  de Noord-Europese distributeur met de beste verkoopresultaten en meest dynamische marktbenadering.  “Deze award heeft  Spin Pompen meer dan verdiend”, aldus Philippe Leguay. “Deze distributeur heeft zich het afgelopen jaar niet alleen weten te onderscheiden door een sterke inzet en omzetgroei in Nederland en België. We willen Spin Pompen ook belonen voor haar uitgebreide markt- en productkennis en grote toegevoegde waarde bij elk project in de voedingsmiddelenindustrie. Door continu mee te denken, zowel met klanten als met ons als fabrikant, stelt Spin Pompen Mouvex in staat om foodproducenten optimaal te bedienen en het succes van het merk te vergroten”.

Dick Kieneker van Spin Pompen reageerde enthousiast op de uitreiking van de Mouvex-prijs. “Ik ben heel blij met deze onderscheiding en natuurlijk ook trots op de goede resultaten die wij in 2017 met de Mouvex pompen hebben behaald. “Wij merken dat de Mouvex oscillerende zuigerpompen een echt begrip zijn geworden in de markt van hygiënische verdringerpompen. Steeds meer producenten van voedingsmiddelen zijn overtuigd van de voordelen van dit unieke pompprincipe. Ook zien we dat foodproducenten veel interesse tonen in Product Recovery: de mogelijkheid om met een Mouvex pomp het verlies van kostbaar restproduct in leidingen met 60 tot 80% te verminderen”.

Spin Pompen

Spin Pompen heeft de exclusieve vertegenwoordiging van de Mouvex oscillerende zuigerpompen in de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie in Nederland en België.


Spin Pompen | 0592-614121 | info@spinpompen.nl | www.spinpompen.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube