Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Xylem is benoemd tot Water Technology Company 2018

7 mei 2018 - door Xylem Water Solutions Nederland B.V.
PompenGids.net

Op 17 april is Xylem benoemd tot Water Technology Company van het jaar op de Global Water Awards in Parijs, Frankrijk.

De award wordt uitgereikt aan het bedrijf dat in 2017 de meest significante bijdrage heeft geleverd op het gebied van watertechnologie en wordt gekozen door de abonnees van Global Water Intelligence en Water Desalination Report. Xylem is door de stemmers erkend voor "zijn ongeëvenaarde visie om totaal oplossingen te bieden op het gebied van de digitale ontwikkelingen van de 21e eeuw."

Door middel van strategische overnames en geavanceerde innovaties gericht op energiebeheer en procesoptimalisatie, heeft Xylem zich gevestigd als een toonaangevende leverancier van intelligente oplossingen die de meest hardnekkige uitdagingen van de waterindustrie aanpakken. Xylem werd geïdentificeerd als het bedrijf dat "in 2017 het verschil maakte op het gebied van watertechnologie ... om een absolute leider te worden in de snelgroeiende markt voor slimme wateroplossingen."

Met het winnen van deze award willen wij als Xylem graag onze klanten en partners bedanken voor de samenwerking om de meest complexe watermanagementuitdagingen aan te pakken waarmee wij vandaag de dag geconfronteerd worden. 

 Bezoek onze website om meer te weten te komen over de technologieën die wij elke dag gebruiken om de water- en vuilwateruitdagingen aan te pakken.


Xylem Water Solutions Nederland B.V. | 078-654 84 00 | xylemwatersolutionsnl@xyleminc.com | www.xylem.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube