Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Nikkiso Non-SealĀ® canned motor pompen nu ook leverbaar conform EN-ISO 2858

15 augustus 2018 - door Geveke Pompen
PompenGids.net
De Nikkiso Non-Seal® busmotorpomp is een sealloze centrifugaalpomp. Deze canned motor pompen zijn geschikt voor het lekvrij verpompen van gevaarlijke, giftige of superkritische vloeistoffen in met name de chemische en petrochemische industrie. 

Nikkoso brengt – aanvullend op het bestaande programma pompen - vijf nieuwe modellen op de markt die ontwikkeld zijn conform EN-ISO 2858. Deze nieuwe modellen bieden de gebruikers een goed alternatief voor conventionele centrifugaalpompen met een mechanische afdichting. Dankzij de gestandaardiseerde aansluitmaten voor de zuig- en perszijde, kunnen deze modellen in zowel nieuwe als bestaande processen zonder aanpassingen worden geïnstalleerd. 

Ook deze sealloze centrifugaalpompen van Nikkiso kunnen worden voorzien van de zgn. E-monitor; een LED-display waarop in real-time de conditie van de lagers en de draairichting van de pomp (juist of onjuist) wordt weergegeven. Dit geeft de gebruiker de mogelijkheid om onderhoud in te plannen en voorkomt ongeplande stops. 

De Nikkiso busmotorpompen zijn robuust, maar toch compact door de geïntegreerde motor; zeer geschikt voor toepassingen waar de ruimte beperkt is.
Link: https://www.geveke.com/nl-NL/producten/p/153/canned-motor-pompen-busmotorpompen-nikkiso

Geveke Pompen | 020-582 91 11 | info@geveke.com | www.geveke.com

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube