Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

5 voordelen van Egger Turo pompen

26 oktober 2018 - door Inventflow b.v.
PompenGids.net
Zeer geschikt voor moeilijke vloeistoffen, weinig slijtage, hoge efficiëntie en meer!

Egger Pumps is innovatief marktleider op het gebied van het verpompen van moeilijke vloeistoffen. Hier 5 belangrijke voordelen van Egger Turo Vortex pompen!

1. Geen verstoppingen
Door de volledig teruggetrokken waaier veroorzaken vaste voorwerpen tot aan de diameter van de drukuitgang en lange vezelachtige materialen geen storingen. Hierdoor is de pomp zeer geschikt voor het verpompen van gevoelige vloeistoffen met een hoog gehalte aan vaste stoffen. 

2. Constante efficiëntie
Door het symmetrische slijtagepatroon van de Turo waaiers blijven de waaiers mechanisch en hydraulisch in balans tijdens de gehele levensduur. Hierdoor blijft het efficiëntie niveau constant hetzelfde en worden grote variaties en dalen voorkomen. 

3. Weinig slijtage
Door het Turo systeem komt slechts 15% van de verpompte vloeistof in contact met de waaier, hierdoor wordt slijtage beperkt.
Er zijn daarnaast geen dichtingsopeningen die tijdens het verpompen van vaste stoffen zouden kunnen slijten.

4. Voorzichtig verpompen van gevoelige vaste delen
Gevoelige structuren in het te transporteren medium zoals kristallen, bacterievlokken en algen blijven grotendeels onaangetast omdat maar 15% van de verpompte vloeistof in contact komt met de waaier.

5. Stille werking bij maximaal vermogen
Turo® Vortex waaiers brengen minimale (bijna constante) radiale krachten over op de as. Ongeacht of de pomp wordt gebruikt voor minimale, optimale of maximale productievolumes.
 
Link: https://www.inventflow.nl/nl/5-voordelen-egger-turo

Inventflow b.v. | 0546-458072 | info@inventflow.nl | www.inventflow.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube