Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

6 voordelen van ELRO slangenpompen

11 november 2018 - door Inventflow b.v.
PompenGids.net
Zeer geschikt voor moeilijke vloeistoffen, constante capaciteit, zeer onderhoudsvriendelijk en meer!

ELRO is een innovatief fabrikant met het breedste assortiment in de markt aan slangenpompen en materiaalselecties. Hiermee is ELRO in staat te voldoen aan de hoogste klanteisen, zelfs binnen extreem moeilijke processen. Naast lange standtijden en zeer betaalbare spare parts, hier 6 voordelen van ELRO slangenpompen.

1. ZEER GESCHIKT VOOR MOEILIJKE VLOEISTOFFEN
ELRO slangenpompen werken zonder asafdichting en terugslagventielen en zijn om deze reden zéér geschikt om abrassieve, langdradige of agressieve media te verpompen.

 

2. CONSTANTE VOLUME CAPACITEIT
ELRO slangenpompen werken met een gepatenteerd vacuümsysteem. Hierdoor wordt het pomphuis zonder verbruik van extra energie vacuum getrokken. Dit heeft als voordeel dat zowel het pompdebiet als de aanzuigkracht van deze pompen constant blijft over de volledige levensduur van de peristaltische slang.


3. VOORZICHTIG VERPOMPEN VAN GEVOELIGE MEDIA
Het ontwerp van ELRO slangenpompen zorgt ervoor dat (viskeuze) media op een zeer subtiele wijze worden verpompt zonder dat de structuur van het medium aangetast wordt.

 

4. ELRO IS DE ENIGE LEVERANCIER VAN MOBIELE SLANGENPOMPEN
Deze pompen zijn uitermate geschikt voor calamiteiten, reiniging, oil skimming, building, waste water en meer. De pompen kunnen ongeveer 50-100 meter aanzuigen en er zijn veel verschillende mogelijkheden in aandrijving.


5. SCHADEVRIJ DROOGLOPEN
Het laten drooglopen van een pomp kan snel leiden tot schade aan de pomp, onderdelen en uiteindelijk stilstand. ELRO slangenpompen kunnen onbeperkt, schadevrij drooglopen.

 

6. ZEER ONDERHOUDSVRIENDELIJK
ELRO slangenpompen zijn zeer eenvoudig te onderhouden, met maar één slijtend onderdeel. Dit zorgt voor lage onderhoudskosten en downtime.
Link: https://www.inventflow.nl/nl/6-voordelen-elro-slangenpompen

Inventflow b.v. | 0546-458072 | info@inventflow.nl | www.inventflow.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube