Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Sulzer lancering EC 531

29 november 2018 - door Sulzer Pumps Wastewater Netherlands B.V.
PompenGids.net
In september 2018 lanceerde Sulzer de nieuwste, intelligente pompregelaar. Deze bestuurt en bewaakt pompinstallaties die bestaan uit 1 of 2 pompen. Dit zorgt voor een efficiënte en betrouwbare werking. Dankzij vlotterschakelaars en een analoge niveausensor is de besturing en bewaking van pompinstallaties geavanceerd en eenvoudig. Bovendien helpt de EC 531 u besparen op energie- en apparatuurkosten middels een slimme VFD-besturing. De EC 531 geeft directe toegang tot alarmeringen, pompstatussen, niveau informatie en trends. Ook monitort de regelaar de conditie van verschillende pomponderdelen. De regelaar verlaagt het risico op storingen, overstromingen en energiekosten.
Aan de hand van de Life Cycle Costing methode berekenen wij de kosten die aan de aanschaf van uw EC 531 pompregelaar verbonden zijn, zodat u niet voor financiële verrassingen komt te staan.

Wilt ook u weten hoe u geld kunt besparen met de Sulzer EC 531? Bezoek onze site of neem contact met op ons op 043 352 50 50 of via info.abs.nl@sulzer.com
 
Link: www.sulzer.com/ec531

Sulzer Pumps Wastewater Netherlands B.V. | 043 - 352 50 50 | info.abs.nl@sulzer.com | www.sulzer.com

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube