Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Sulzer lanceert de HST 30 – de nieuwste aanwinst in de HST™ familie van hoge snelheid turbocompressoren

29 november 2018 - door Sulzer Pumps Wastewater Netherlands B.V.
PompenGids.net
De HST 30 is de nieuwste aanwinst aanwinst in de HST™ familie van hoge snelheid turbocompressoren.
Het biedt meer doorstroming en druk met een aanzienlijk hoger rendement dan zijn voorgangers. Dit vertaalt zich in grote besparingen in de energie die wordt verbruikt door lage druk luchtcompressie, zowel in afvalwaterbehandeling als industriële processen.
De HST turbocompressorlijn is vandaag de meest populaire keuze in zijn soort. Met de toevoeging van de HST 30 biedt Sulzer de klanten de beste efficiëntie voor een nog groter bereik van stroming en druk.
HST 30 bouwt voort op in het veld bewezen technologieën van de vorige Sulzer-derde
generatie hogesnelheids turbocompressoren. Het bevat een bijna geruisloze werking, uniek
efficiënte luchtcompressie en een geavanceerd maar eenvoudig te gebruiken besturingssysteem. HST 30 introduceert bijgewerkte versies van de actieve magnetische lagers die de de eerste keuze van de industrie in deze range zijn.
Het bevat ook een nieuw permanent magneetmotorontwerp, speciaal gebouwd voor deze taak. Bijna uniek voor deze grootte van een machine is dat deze wordt gekoeld met lucht alleen, wat betekent dat er geen vloeistof is om te mengen, aanvullen, controleren of omwisselen. Beter nog, er is niets dat kan lekken of bevriezen.
Alle koelluchtfilters worden goed beschermd door de voorklep, maar kunnen eenvoudig in enkele seconden worden vervangen. Dankzij de horizontale as en inlaatrichting, is ook de vervanging van turbo's met integraal gerichte versnellingen en meertrappige centrifugaalmachines eenvoudig. De flexibele pijpleidingsamenstelling is ook nuttig voor de ontwerper en de bouwer. Met filterdozen voor wand- of vloermontage, geluiddempers en kleppen voor alle relevante flensgroottes, is de HST 30 een van de meest flexibele machines in zijn soort, zowel voor nieuwbouw en vervanging. De HST ™ 30-turbocompressor van Sulzer heeft een maximaal ingangsvermogen van 300 kW en een
maximale stroom van 12.000 Nm3 / h (400 pk, 7'600 SCFM). Om te ontdekken hoe u energie en geld kunt besparen en tegelijkertijd het milieu kunt beschermen door te kiezen voor de de HST 30 voor uw lagedrukluchtcompressiebehoeften, nodigen we u uit om contact met ons op te nemen op  043 352 50 50 of via mail naar info.abs.nl@sulzer.com 
Link: www.sulzer.com/hst30

Sulzer Pumps Wastewater Netherlands B.V. | 043 - 352 50 50 | info.abs.nl@sulzer.com | www.sulzer.com

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube