Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

BELANGRIJKE WAARSCHUWING VOOR ERNSTIGE FRAUDE MET POMPEN TYPE 74DFP ALS AANGEVRAAGD DOOR UNILEVER

6 september 2019 - door Hydrotec International b.v
PompenGids.net
Wij hebben zojuist bij de politie aangifte gedaan van een ernstig geval van fraude, waarbij misbruik gemaakt wordt van onze bedrijfsnaam, inclusief de vermelding van ons KvK en BTW nummer.

Er is een fraudeur bezig, die aanvragen rondstuurt op vervalst briefpapier van Unilever.
Hij vraagt offerte aan voor een aanzienlijk aantal pompen type 74FDP. Wie zoekt op dit pomptype komt terecht op de website Hidrotechsystems.com, met als (niet bestaand) contactadres Hydrotec Holding b.v. in Emmen. WIJ HEBBEN HIER NIETS MEE TE MAKEN! Wij zijn gevestigd en geregistreerd in Hilversum.

Ze sturen desgevraagd wel vlot een offerte, meestal voor een bedrag van zo'n € 33.000,00. Zie de bijgaande afbeelding voor een voorbeeld. Wie vervolgens een offerte stuurt aan de vermeende Unilever, krijgt onmiddelijk een schriftelijke opdracht, ook weer op vervalst Unilever briefpapier. Wordt de order bij Hydrotec Holding geplaatst, dan moet er vooruit betaald worden. Wie dat betaalt hoort vervolgens nooit meer iets; 
weg € 33.000,00

Wij werden hierover deze week al diverse malen gebeld. Het lijkt dus een omvangrijke vorm van fraude te zijn.
Uiteraard willen wij dat dit stopt en dat de fraudeur in de kraag gegrepen wordt. Dat is de reden waarom wij aangifte gedaan hebben bij de politie, maar daarnaast ook deze waarschuwing uit laten gaan.

Verifieer alijd namen, adressen, en telefoonnummers voor je ook maar één cent aan iemand betaalt !! 

Hydrotec International b.v | 035-62 44 505 | info@hydrotec-int.nl | www.hydrotec-int.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube