Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Bornemann hygiƫnische spindelpompen standaard uitgerust met monitoring tool

21 november 2019 - door Spin Pompen
PompenGids.net

Spin Pompen maakte onlangs bekend dat alle Bornemann spindelpompen voortaan  standaard -en zonder meerprijs- voorzien worden van de i-ALERT 2 monitoring tool. Het ultra-moderne systeem houdt de pomp 24 uur per dag nauwkeurig in de gaten en signaleert afwijkingen. Hierdoor kunnen eventuele technische problemen en ongeplande productiestops worden voorkomen. 

Continuïteit waarborgen

De Bornemann spindelpompen zijn in de Nederlandse voedingsmiddelenindustrie al jaren bekend voor hun uitzonderlijke betrouwbaarheid. Om een extra stap te zetten in het waarborgen van de continuïteit van productieprocessen heeft Bornemann onlangs besloten om zijn hygiënische spindelpompen standaard met een  i-ALERT 2 monitoring device uit te rusten. De i-ALERT 2 tool wordt meegeleverd met alle spindelpompen die na 31 oktober 2019 besteld zijn/worden.

i-ALERT 2

De i-ALERT 2 monitoring tool van Bornemann maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth en sensortechnologie. De tool meet heel nauwkeurig de vibraties, temperatuur en bedrijfsuren van de pomp en houdt deze in de gaten 24 uur per dag, 7 dagen per week en 365 dagen per jaar. 

Voorkomen is beter dan genezen

Met de alarmfunctie van het i-ALERT 2 device worden afwijkingen van de gemeten parameters direct gesignaleerd. In combinatie met de procesdata kunnen de log-gegevens bovendien wijzen op de oorzaak van eventuele problemen.

Mobiele App

Dankzij de Bluetooth technologie en de i-ALERT 2 mobiele app met overzichtelijke dashboard, worden alle real-time of opgeslagen gegevens, van pompinformatie tot diagnose- en analyse-data, overzichtelijk beschikbaar gesteld en draadloos gesynchroniseerd met elk mobiel toestel (smartphone of tablet). 

Geheel kosteloos en vrijblijvend

De extra i-ALERT 2 functionaliteit wordt volledig kosteloos meegeleverd. Voor de pompgebruikers  zijn aan de levering van de extra i-ALERT device geen verplichtingen verbonden. Ook zijn er verder geen technische of procesmatige aanpassingen vereist.


Spin Pompen | 0592-614121 | info@spinpompen.nl | www.spinpompen.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2020


   Twitter    Facebook    YouTube