Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

We gaan verhuizen

30 januari 2020 - door Watson-Marlow B.V.
“Watson-Marlow Benelux heeft zich 25 jaar geleden in Nederland gevestigd met een verkoop- en servicekantoor voor pompen en heeft sindsdien een sterke groei doorgemaakt.
 
Wij hebben nieuwe producten ontwikkeld om te blijven voldoen aan de veranderende behoefte in de verschillende markten. Daarnaast hebben een aantal grote overnames er voor gezorgd dat onze productgroepen zijn uitgebreid en completer zijn geworden. Als Watson-Marlow Fluid Technology Group willen wij voor onze klanten, naast onze bekende slangenpompen, het totale vloeistof traject faciliteren.
 
Watson-Marlow wil dit complete pakket aan u aanbieden en daarbij het kwaliteitsniveau waarborgen dat u van ons gewend bent. Om dit succesvol te kunnen blijven doen willen wij inspelen op onze aanhoudende groei en ruimte creëren voor onze nieuwe collega’s.
 
Om dit te realiseren gaan wij op 27 januari ons kantoor in de Spaanse Polder verlaten en verhuizen wij naar ons nieuwe kantoor in Barendrecht. Vanaf 27-01-2020 is het nieuwe adres: Oslo 9, 2993 LD Barendrecht. Het telefoonnummer wijzigt naar: +31 (0)85 5360010 Het adres en de contactgegevens van onze Watson-Marlow vestiging in Zwijnaarde België blijven ongewijzigd. Wij willen u verzoeken onze nieuwe adresgegevens op te nemen in uw administratie.”

Watson-Marlow B.V. | +31 (0)85 5360010 | info@watson-marlow.nl | www.watson-marlow.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2020


   Twitter    Facebook    YouTube