Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Roerwerk verlaagt energiekosten

26 november 2020 - door Flowquip
PompenGids.net

Minder vermogen door nieuw ontwerp

De roertechniekspecialist Promitec GmbH in Schopfheim presenteert weer een verdere ontwikkeling van zijn bekerroerwerken.

Nieuw doordachte geometrieën en invalshoeken, evenals het herontwerp van het bekerontwerp, tonen aanzienlijke voordelen ten opzichte van de toch al zeer hoge roerkwaliteit van klassieke holle roerwerken.

Het nieuwe, gepatenteerde PROMI JET ECO-roerwerk kan worden gebruikt met een roerwerksnelheid die met 20-30% wordt verminderd, ongeacht de stromingseigenschappen van het geroerde product. Tegelijkertijd is er een aanzienlijke toename van de bodemstroming en een grotere stijgsnelheid op de tankwand.

Het risico van vaste stof-sedimentatie of aanhechting aan verwarmde tankwanden wordt hiermee tegengegaan. Bovendien zorgt een versnelde oppervlaktestroming voor een verbeterd kant-intrek- en inmenggedrag.

De open bekerwand en de ingekorte kegels vereenvoudigen ook het schoonmaken van het roerwerk.

Een energiebesparende verlaging van de roersnelheid, een verkorting van de roertijd door verbeterde radiale en axiale stromingseigenschappen en vereenvoudigde reiniging helpen de operator om energie en bedrijfskosten te besparen.

Link: https://flowquip.nl/roerwerken

Flowquip | 0031(0)546 633263 | info@flowquip.nl | www.flowquip.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube