Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Hygiƫnische media rechtstreeks doseren in uw proces? Onze hygiƫnische IF doseerpomp biedt uitkomst!

21 januari 2021 - door Inventflow b.v.
PompenGids.net
Maakt hygiënische dosering mogelijk
De vraag naar pompen waarmee hygiënische media rechtstreeks in een proces gedoseerd kunnen worden groeit. In samenwerking met Prominent werd daarom een intelligente doseerpomp ontwikkeld waarmee vloeistoffen en additieven zo nauwkeurig mogelijk gedoseerd kunnen worden binnen hygiënische processen.

Voldoet aan hygiënische richtlijnen
De doseerpomp voldoet aan EC1935/2004, FDA en EHEDG richtlijnen en is volledig CIP reinigbaar, zonder demontage. Door intelligente aanpassingen in het bewegingsprofiel werkt de pomp met uiterste precisie over het gehele frequentiebereik.

Hoog bedieningscomfort
Het bedieningsconcept met clickwiel en bedieningsknoppen op een verwijderbare bedieningsmodule zorgt voor een hoge gebruiksvriendelijkheid. Het grote LC-display geeft op overzichtelijke wijze de belangrijke parameters weer. 

Optimaal doseerresultaat
Dankzij instelbare doseerprofielen levert de pomp optimale doseerresultaten. De combinatie van aanpassing van frequentie en slaginstelkop maakt een groot verstelbereik mogelijk.

Connectiviteit
Via de geïntegreerde PROFIBUS®- en CANopen-interfaces is koppeling met procesbesturingssystemen mogelijk, wat regeling (op afstand) van diverse bedrijfsmodi eenvoudig maakt.

Uitstekende procesveiligheid
Het overstortventiel beschermt de pomp tegen overbelasting en garandeert een betrouwbare werking dankzij ontluchting tijdens het doseerproces.

Betrouwbare motoraandrijving
Door de robuuste, nauwkeurige motoraandrijving kunnen vloeibare media gedoseerd worden van 21 tot 1.040 l/h bij een tegendruk van 16 tot 4 bar.
Link: https://inventflow.nl/nl/hygienische-doseerpomp

Inventflow b.v. | 0546-458072 | info@inventflow.nl | inventflow.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube