Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Sulzer neemt Nordic Water over

16 maart 2021 - door Sulzer Pumps Wastewater Netherlands B.V.
 Met de voltooiing van de overname van Nordic Water heeft Sulzer zijn aanbod uitgebreid naar de waterbehandelingssector. De deal komt de klanten van beide bedrijven ten goede en biedt een breder scala aan expertise en producten op de wereldmarkt. De synergie tussen de twee bedrijven biedt deze gerespecteerde leveranciers een unieke kans om de beschikbaarheid van hun oplossingen voor duurzamere waterbehandelingsprocessen te vergroten.
 
Nordic Water is een toonaangevende leverancier van zeef-, bezinkings- en filtratieapparatuur voor gemeentelijke en industriële waterzuiveringsinstallaties. Met 60 jaar ervaring in de branche heeft het bedrijf een groot aantal geïnstalleerde apparatuur dat zoals altijd toonaangevende ondersteuning zal blijven ontvangen.
 
Voor Sulzer is de deal een uitstekende match voor het bestaande portfolio van pomp-, meng-, beluchtings- en solidsreductie die betrouwbaarheid en efficiëntie bieden voor water- en afvalwaterbehandelingstoepassingen. In combinatie met Sulzers wereldwijde aanwezigheid en betrokkenheid bij waterbehandelingsprojecten over de hele wereld, zorgt de overname voor een grotere waardering voor Nordic Water-producten en de verbeterde duurzaamheid die ze bieden.
                                                                                                                                   

Bezoek onze website voor de volledige tekst in pdf-formaat en de bijbehorende hoge resolutie beeld- en videobestanden: Website
Uw contact: Sulzer :  Manon Demareau
Tel NL:  +31 43 352 50 50  Tel België : +32 2 725 79 00
Web: www.sulzer.com
Email: manon.demarteau@sulzer.com
Address: Sulzer Pumps Wastewater Netherlands BV, Amerikalaan 63, 6199 AE,  Maastricht Airport
Address: Sulzer Pumps Wastewater Belgium NV, Tollaan 101 B, 1932, St.-Stevens-Woluwe
 
Link: https://sulzerltd.sharepoint.com/sites/Intra/ws000010/deptnews/en-US/sulzer%20finalizes%20nordic%20water%20acquisition

Sulzer Pumps Wastewater Netherlands B.V. | 043 - 352 50 50 | info.abs.nl@sulzer.com | www.sulzer.com

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube