Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

AXFLOW B.V. WORDT VERTEGENWOORDIGER VAN JOHNSON PUMP

4 oktober 2021 - door AxFlow B.V.
PompenGids.net
AXFLOW B.V. WORDT VERTEGENWOORDIGER VAN JOHNSON PUMP EN
VERSTERKT DE STRATEGISCHE SAMENWERKING MET SPX FLOW EUROPE LTD

1 Oktober 2021, SPX Flow Europe Ltd - Nederland heeft AxFlow B.V. aangesteld als geautoriseerde distributiepartner in Nederland. Vanaf heden vertegenwoordigt AxFlow B.V. het industriële centrifugaalpompprogramma van Johnson Pump, zoals de Combi- en FreFlow Series of de meertrapspomp series MCH en MCV.
 
Johnson Pump is een zeer gerenommeerd pomp merk in Nederland met een lokale productie in Assen. Het merk heeft een lange staat van dienst in verschillende industrieën en toepassingen zoals voedingsmiddelen en dranken, chemie en petrochemie, industriële procestoepassingen, waterbehandeling, staalfabrieken en energie. Het industriële productassortiment omvat een brede selectie van pompprincipes, ontwerpen en verschillende materiaalkeuzes.
 
“De AxFlow Groep verkoopt Johnson Pump al in een aantal Europese markten. We zijn erg blij dat nu ook wij het volledige industriële centrifugaalpompprogramma van Johnson Pump in Nederland mogen vertegenwoordigen”, zegt Robert Kok, Sales Manager van AxFlow BV.
“De hoogwaardige centrifugaalpompen van Johnson Pump vormen een perfect strategische aanvulling op ons toonaangevende portfolio. Dit stelt ons in staat om onze klanten een nog breder programma aan vloeistofverwerkingsproducten te bieden en de beste oplossing voor hun specifieke toepassingen te selecteren. We bevinden ons in een spannende periode met een toenemend aantal aanvragen en projecten, ondanks de heersende pandemie, en kijken ernaar uit om gebruik te maken van ons uitgebreide verkooporganisatie om het bereik van Johnson Pump in Nederland verder uit te breiden.”
 

AxFlow B.V. | 0320-287000 | axflow@axflow.nl | www.axflow.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2022


   Twitter    Facebook    YouTube