Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Vuilwaterpomp voor iedere toepassing!

5 oktober 2021 - door Jansen Pompentechniek BV
PompenGids.net
Jansen Pompentechniek BV levert als merkonafhankelijke groothandel diverse merken dompelpompen. Vuilwaterpompen worden voor diverse toepassingen ingezet. Of het nu gaat om industrieel afvalwater, riool toepassingen of de afvoer van hemelwater, op vrijwel elk bedrijventerrein zijn ze in gebruik.

De meeste vuilwaterpompen draaien jaren probleemloos, maar helaas komt het ook voor dat een pomp erg storingsgevoelig blijkt. Dit heeft in veel gevallen een aanwijsbare reden. Bij vervanging kan een vuilwaterpomp vaak één op één uitgewisseld worden, soms is een alternatief echter gewenst of zelfs noodzakelijk.

Wij kijken graag samen naar mogelijkheden voor verbetering. Problemen met verstoppingen, niveauschakelingen of terugslagkleppen of motorbeveiligingen zijn vraagstukken die wij dagelijks behandelen.

Ook voor advies over het type waaier in de pomp, corrosiebestendige materialen, specifieke afdichtingen, poreuze voedingskabels, inbouwmaten of energieverbruik bent u bij Jansen Pompentechniek aan het goede adres.
Link: https://www.pompentechniek.nl/vuilwaterpomp-2/

Jansen Pompentechniek BV | 0485-371318 | info@pompentechniek.nl | www.pompentechniek.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube