Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Fabriek van het jaar 2022: Wilo bekroond voor digitale transformatie

9 december 2022 - door Wilo Nederland B.V.
PompenGids.net

Wilo's slimme fabriek op het hoofdkantoor van het bedrijf in Dortmund is uitgeroepen tot "Fabriek van het jaar 2022". De technologiemultinational won één van Europa's meest prestigieuze industriële prijzen in de rubriek "Outstanding Transformation: Digitalisation". Volgens de jury zet de nieuwe fabriek in Dortmund de standaard op het gebied van digitalisering en duurzaamheid. De jury erkende onder meer ook de waterstofstrategie van Wilo.

De "Factory of the Year"-verkiezing wordt sinds 1992 gehouden. Sindsdien namen zo'n 2000 bedrijven deel aan de benchmark, aldus AT Kearney. De winnaars worden eerst gepresenteerd in het novembernummer van het vakblad "Production" en vervolgens officieel uitgereikt op de "Factory of the Year"-conferentie in maart 2023. Wilo nam voor het eerst deel aan de wedstrijd. Ze streed met de Slimme fabriek in Dortmund om de titel.

"Digitale transformatie biedt een schat aan nieuwe kansen", zegt Oliver Hermes, President & CEO van de Wilo Group. "Ik ben dan ook bijzonder verheugd met deze prijs. Dat wij als digitale pionier in deze rubriek zijn bekroond, getuigt van onze ambitie en ons zelfbeeld om toekomstbestendige oplossingen te ontwikkelen voor de uitdagingen van onze tijd."

Link: https://wilo.com/nl/nl/Over-Ons/Nieuws-en-evenementen/Het-laatste-nieuws/Fabriek-van-het-jaar-2022-Wilo-bekroond-voor-digitale-transformatie_8960.html

Wilo Nederland B.V. | 088-9456000 | info.nl@wilo.com | https://wilo.com/nl/nl/

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2023


   Twitter    Facebook    YouTube