Uw online gids in Pompenland

Pompleveranciers zoeken Terug

U hebt gezocht op
MerkJung Process Systems

Dit overzicht is gebaseerd op de door de gezamenlijke deelnemers aan ons bestand toegevoegde informatie. Mocht u als gebruiker van ons bestand onjuistheden ontdekken, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u de betreffende leverancier hier op wijst zodat hij dit kan corrigeren. Desgewenst kunt u ook een e-mail sturen aan suggesties@pompengids.net zodat wij uw opmerking met hem kunnen bespreken.

Gesponsord bericht

Nieuw: HETHON magneetpompen!

Roestvrij

We merkten van onze klanten dat er behoefte was aan een betrouwbare chemicaliënpomp die corrosiebestendig en duurzaam is. Met deze pomp is het gelukt: de pomp is magneet aangedreven, heeft een unieke afdichting, waardoor de pompkamer niet in aanraking komt met chemicaliën. De waaier wordt geactiveerd door magneten. Het kan bijvoorbeeld worden gebruikt in OEM-fotoprocessors en andere apparatuur.


Lekvrij

De pomp voorkomt corrosie door vloeistoflekkage doordat er geen afdichting in zit.


Duurzaam

De pomp is ontworpen voor het verpompen van zeer corrosieve vloeistoffen. Het kan voor bijna alle chemische vloeistoffen worden gebruikt.

https://hethon.nl/

Gevonden leveranciers: 2

Delta-P Hygienic Process Equipment
Nijmegen (NL)
Logo PumpTech BV
Aarschot Belgiƫ
PumpTech is een dynamisch bedrijf.

Met een lage kostenstructuur zijn we in staat om u perfecte en duurzame oplossingen te bieden aan een zeer aantrekkelijke prijs.

PumpTech is ontstaan uit specialisten in pompen, 80 jaar ervaring in pompen en pompinstallaties.

Met de exclusieve vertegenwoordigingen van gerenommeerde, internationale pompproducenten heeft PumpTech zich zeer snel een sterke positie verworven in de BeNeLux.

PumpTech richt zich hoofdzakelijk op 4 segmenten:

- Gebouwentechniek -> Drukverhogingsinstallatie, Brandbeveiligingsgroepen, Afval- en regenwaterpompinstallaties, Regenwaterecuperatie en HVAC pompen,
- Openbare sector -> Afvalwaterpompstations, pompen-mixers en beluchters voor waterzuiveringsinstallaties
- Industrie -> Alle industriƫle toepassingen met nadruk op centrifugaalpompen en afvalwaterdompelpompen.
- Distributeur -> Import en distributie van pompen en toebehoren voor pompen naar Groothandels CV/San

Voor deze 4 segmenten hebben wij ook een afdeling projecten, die indien gewenst de volledige installatie uitvoert. Startend met de engineering, levering en plaatsing van de pompsystemen, inbedrijfstelling, curatief en preventief onderhoud.

Wij denken steeds zeer ecologisch, onze oplossingen zullen steeds met voorrang geselecteerd worden op een zo laag mogelijke life cycle cost.

Vanuit onze kantoren en magazijnen in Aarschot zitten we centraal in de BeNeLux waardoor we steeds snel kunnen reageren op de behoeftes van onze klanten.
WebsiteCopyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube