Uw online gids in Pompenland

Pompleveranciers zoeken Terug

U hebt gezocht op
MerkM Pompe

Dit overzicht is gebaseerd op de door de gezamenlijke deelnemers aan ons bestand toegevoegde informatie. Mocht u als gebruiker van ons bestand onjuistheden ontdekken, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u de betreffende leverancier hier op wijst zodat hij dit kan corrigeren. Desgewenst kunt u ook een e-mail sturen aan suggesties@pompengids.net zodat wij uw opmerking met hem kunnen bespreken.

Gesponsord bericht

STTEUROPE

STTEurope is de offiële leverancier van de Joval pompen , Franklin Electric producten, E-Tech bronpompen, Britefil pompen en Proril pompen
www.stteurope.nl

Gevonden leveranciers: 4

Logo Bedu Pompen B.V.
Heteren (NL)
Bedu Pompen is leverancier van industriële vloeistofpompen en pompen voor de afvalwatermarkt.
Bedu Pompen is een zelfstandige organisatie, opgericht in 1981, met het hoofdkantoor in Heteren en een nevenvestiging in België.
Met zo'n 40 enthousiaste en vakbekwame medewerkers staan we klaar om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen en mee te denken in het proces en de juiste oplossing aan te dragen voor een specifieke toepassing.
Bedu Pompen heeft een grote voorraad pompen, componenten en onderdelen, testfaciliteiten en een uitgebreide technische dienst met 24/7 storingsdienst. Hierdoor kunnen we snel reageren.
Het leveren van maatwerk is onze specialiteit !
In de ca. 40 jaar van ons bestaan hebben we een schat aan kennis en ervaring opgebouwd, waardoor we u optimaal van dienst kunnen zijn.
Bedu Pompen is onderdeel van de Rubix organisatie.

Soorten vloeistofpompen die wij leveren zijn o.a. centrifugaalpompen, zijkanaalwaaierpompen, dompelpompen en verdringerpompen waaronder membraanpompen, tandradpompen, excentrische wormpompen, hollow disc pompen, slangverdringerpompen en doseerpompen.

Bedu Pompen vertegenwoordigt een aantal gerenommeerde pompproducenten, zoals:
Sero PumpSystems GmbH
Ecolab Engineering GmbH
Habermann Aurum Pumpen GmbH
Grün Pumpen GmbH
Versa Matic - Idex
OBL - Idex
M Pumps
Arbo Pumps
Ebara
Calpeda
Zenit
Sydex


Website
M.O.E.S. pompen
Alkmaar (NL)
Ingenieursbureau PromoTec B.V.
Hilversum (NL)
Visser Nederland
Zwolle (NL)



Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube