Uw online gids in Pompenland

Pompleveranciers zoeken Terug

U hebt gezocht op
MerkDosapro Milton Roy

Dit overzicht is gebaseerd op de door de gezamenlijke deelnemers aan ons bestand toegevoegde informatie. Mocht u als gebruiker van ons bestand onjuistheden ontdekken, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u de betreffende leverancier hier op wijst zodat hij dit kan corrigeren. Desgewenst kunt u ook een e-mail sturen aan suggesties@pompengids.net zodat wij uw opmerking met hem kunnen bespreken.

Gesponsord bericht

FlowHow BV Voor al uw pompen en vacuümpompen

Voor al uw pompen en vacuümpompen onderhoud staan wij voor u klaar!
Service@flowhow.nl of Bel:+31 (0)85 016 0894
www.flowhow.nl

Gevonden leveranciers: 3

Liquid Control Trading BV
Werkendam (NL)
Logo Meurs Process B.V.
ELST (NL)
Welkom bij Meurs Process B.V. Meurs Process B.V. heeft zich gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op het gebied van doseer-, mixer- en procestechnologie voor vloeistoffen. Wij bieden u een totaal pakket vanaf de levering van componenten tot en met de levering van turnkey projecten. In onze adviezen houden wij rekening met uw specifieke bedrijfsomstandigheden en kijken hierbij ook naar de veiligheid, betrouwbaarheid en korte of lange termijn kosten. Op het gebied van doseer- en mixertechnologie is Meurs Process B.V. exclusief distributeur van Dosapro Milton Roy voor Nederland. Dosapro Milton Roy maakt onderdeel uit van Milton Roy, de wereld marktleider in de markt voor doseerpompen.rnrnOns leveringsprogramma omvat onder andere de volgende producten:

- Doseerpompen
- Mixers
- Doseer- en procesinstallaties
- Poederdoseerders
- Opslag- en doseertanks
- Polymeeraanmaakunits
- Drukhoud- en veiligheidsventielen
- Pulsatiedempers en dempingsystemen
- pH/Redox- en geleidbaarheidscontrollers

Een deel van het productenprogramma is tevens leverbaar conform ATEX of API675.
De producten van Meurs Process worden toegepast in:

- (Drink)water- en afvalwaterbehandeling
- Olie- en gasindustrie
- Chemische en petrochemische processen
- Milieutechniek
- Papierindustrie
- Voedingsmiddelen industrie
- Farmaceutische industrie
- Industriële processen
- Oppervlaktebehandeling, metaalindustrie, etc.
Website


Officiële fabrieksvertegenwoordiging Nederland

Logo Verder NV
Aartselaar België
Passion for Pumps

Pompen zijn zeer belangrijke schakels in bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen we bij Verder NV vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die applicaties en behoeftes bieden we een hoogwaardig en breed assortiment pompen. We doen echter méér. Ook door technische en logistieke dienstverlening en door uitgebreide kennis van processen en applicaties onderscheiden we ons als toonaangevende en onafhankelijke pompleverancier in België.

De strategie: meer leveren dan de pomp

Met het voeren van de assortimentsstrategie levert Verder NV een compleet programma pompen en servicediensten. Door het brede aanbod kunnen vrijwel alle pompapplicaties ingevuld worden en kunt u uw behoefte aan pompen - en pompsystemen - bij één leverancier onderbrengen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om de levering van nieuwe pompen of het incidenteel of planmatig onderhouden daarvan. Besparingen op energieverbruik, milieubelasting en de totale Life Cycle Cost zijn leidend.

Verder NV levert meer; dankzij jarenlange ervaring, het hoge kennisniveau en het voortdurend actueel houden daarvan, onderscheiden wij ons ook door het leveren van een gedegen en maatgesneden advies. In combinatie met ons brede assortiment kunnen we u merkonafhankelijk adviseren voor de optimale pompkeuze in uw proces.

WebsiteCopyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube