Uw online gids in Pompenland

Pompleveranciers zoeken Terug

U hebt gezocht op
MerkLandustrie

Dit overzicht is gebaseerd op de door de gezamenlijke deelnemers aan ons bestand toegevoegde informatie. Mocht u als gebruiker van ons bestand onjuistheden ontdekken, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u de betreffende leverancier hier op wijst zodat hij dit kan corrigeren. Desgewenst kunt u ook een e-mail sturen aan suggesties@pompengids.net zodat wij uw opmerking met hem kunnen bespreken.

Gesponsord bericht

FlowHow BV Voor al uw pompen en vacuümpompen

Voor al uw pompen en vacuümpompen onderhoud staan wij voor u klaar!
Service@flowhow.nl of Bel:+31 (0)85 016 0894
www.flowhow.nl

Gevonden leveranciers: 16

Allround Pomptechniek
Akersloot (NL)
AT Holland B.V.
Almere (NL)
Bosman watermanagement B.V.
Piershil (NL)
Delta Pompen B.V. - PRO ROTATING
Groningen (NL)
Industrial Pump Group (I.P.G.) BV
Velsen-noord (NL)
Logo Jansen Pompentechniek BV
Rijkevoort (NL)
Jansen Pompentechniek BV. Als merkonafhankelijk leverancier en reparatiebedrijf van pompen zijn wij in staat een complete range pompen- en pompinstallaties aan te bieden, alsmede het installeren, het repareren en het onderhouden hiervan. Het leverancieronafhankelijke karakter, alsmede de ervaring opgedaan in diverse industrieën en bedrijfstakken, maakt het mogelijk een klantspecifieke oplossing te vinden voor elk probleem. Het leveren en het adviseren als het gaat om (industriële) appendages, pomponderdelen, thermometers, flow-, druk- en niveaumeters, doseersystemen, behoort ook tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van diverse leveranciers binnen de EU kunnen we daarbij vaak tegen concurrerende prijzen aanbieden.
Website
JD techniek
Emmen (NL)
Van Kleef Techniek
Helmond (NL)
Kwakernaak B.V.
Groot-Ammers (NL)
Logo Landustrie Sneek B.V.
Sneek (NL)
Op het gebied van waterbehandeling en watertransport beschikt Landustrie over meer dan 100 jaar ervaring. In het eigen bedrijf te Sneek worden diverse Landy pompen ontworpen, gefabriceerd, en getest op de eigen proefstand. Het leveringsprogramma voor binnen- en buitenland omvat een grote range aan afvalwaterpompen en -mixers voor droge en natte opstelling. De pompen kunnen worden geleverd in diverse materiaalsoorten (gietijzer, Duplex, Nihard-4) en in explosieveilige uitvoering (ATEX). Ook de bijbehorende ET-installaties en besturingssystemen worden in eigen beheer ontwikkeld. Daarnaast staat een uitgebreide service-afdeling 24 uur per dag paraat, zowel vanuit de vestiging in Sneek als vanuit het servicesteunpunt in Veenendaal. Ook poldergemalen al dan niet met vijzels, roosterreinigers enz. behoren tot de productenrange. Verder bestaat de mogelijkheid om pompen te huren voor diverse toepassingen en in geval van calamiteiten.
Website
Liquid Control Trading BV
Werkendam (NL)
Mous Pompenbouw B.V.
Balk (NL)
Pleuger Water Solutions
Eindhoven (NL)
Puls Pompen bv
Dieren (NL)
Sulteq Pompen en Revisie BV
Hengelo Ov (NL)
Visser Nederland
Zwolle (NL)Copyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube