Uw online gids in Pompenland

Pompselectie extern

Hieronder vindt u een aantal externe websites met mogelijkheden voor pompselectie. Deze sites staan geheel los van PompenGids.net.


Xylem Ga naar de pompselectie van Xylem.


Biral Ga naar de pompselectie van Biral.


Homa online selectie voor Homa pompen.


Wilo Select online bij Wilo.


Pump-flo
Wanneer u hier klikt komt u op een fabrikantneutrale website, waar u aan de hand van uw aanvraaggegevens online een geschikte pomp kunt selecteren vanuit het leveringsprogramma van o.a. Alfa-Laval, APV, Finder, Goulds, Ruhrpumpen, Sulzer en vele anderen. In het overzicht komt u nog vele merken tegen die niet algemeen binnen de Benelux gebruikt worden, maar bijvoorbeeld wel in Amerika of Australië. Het ligt in de bedoeling het aantal deelnemende Europese fabrikanten in de toekomst sterk te laten toenemen, zodat u daarna ook kunt kiezen uit het leveringsprogramma van al uw eigen pompleveranciers.

Bij uw eerste bezoek moet u zich even registreren en uw voorkeuren opgeven. Nederlandse en Belgische bezoekers zullen doorgaans kiezen voor Engels of Duits, metrisch en 50Hz. Deze gegevens worden voor u opgeslagen en bij een volgend bezoek hoeft u deze gegevens niet weer opnieuw in te voeren.


Impeller.net
Wanneer u hier klikt komt u op een fabrikantneutrale website. Kiest u daar in de Duitse of Engelse versie voor 'Pumpselector' dan kunt u aan de hand van uw aanvraaggegevens online een geschikte pomp selecteren vanuit het leveringsprogramma van ABS, Caprari, EMU, HOMA, WILO en vele anderen.


Copyright © PompenGids.net 2023


   Twitter    Facebook    YouTube