Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

VERDER NEEMT JEC LTD OVER

9 december 2018 - door Verder B.V.
PompenGids.net
De Verder Groep, een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in de productie en distributie van pompen en laboratoriumapparatuur, neemt de Zuid-Koreaanse pompenfabrikant JEC Ltd. over
De Verder Groep, de snelgroeiende nichemarktproducent van pompen en laboratoriumapparatuur, heeft JEC overgenomen, producent van hygiënische draaizuiger-, centrifugaal- en schroefspindelpompen. Met deze overname versterkt Verder haar hygiënische positie in de farmaceutische-, voedings- en drankenmarkt, met een volledig portfolio van hoogwaardige producten in de belangrijkste economieën ter wereld.
 
Andries Verder, CEO van Verder International, zegt dat de Groep erg enthousiast is om JEC te laten toetreden tot de Verder familie van bedrijven. "Wij zijn van mening dat de integratie van JEC in de Verder verkoop- en distributieorganisatie wereldwijd JEC in staat zal stellen zijn hoge groeitraject voort te zetten. De overname van JEC met hun hoogwaardige draaizuiger-, lobben- en dubbele schroefspindelpompen zal Verder ook een sterkere positie in de Aziatische markt geven en biedt grote kansen in de belangrijke Koreaanse markt.
 
JEC Ltd., opgericht in 1990, heeft een continue groei laten zien dankzij haar innovatie in de productie van hoogwaardige pompen voor de voedings-, farmaceutische- en andere hygiënische markten. JEC Ltd, tegenwoordig een toonaangevende Aziatische pompenfabrikant en de marktleider in Korea, heeft wereldwijd een uitgebreid distributienetwerk. Directeur James Song blijft betrokken bij het management van JEC Ltd.
Link: https://www.verderliquids.com/nl/nl/nieuws/news-detail/verder-neemt-jec-ltd-over/

Verder B.V. | 050-549 59 00 | info@verder.nl | http://www.verder.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube