Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Spin Pompen Key Distributor van AMPCO

9 mei 2019 - door Spin Pompen
PompenGids.net

Sinds 1 februari 2019 is Spin Pompen de hoofddistributeur voor de Nederlandse markt van de AMPCO hygiënische draaizuiger- en lobbenpompen. Ook levert Spin Pompen het complete AMPCO programma sanitaire centrifugaalpompen.

“Wij zijn heel trots dat AMPCO Spin Pompen als Key Distributor gekozen heeft om haar groeiambities op de Nederlandse markt te realiseren”, zegt Emile Koster, directeur van Spin Pompen.

Goede aanvulling

“Het lijkt misschien opmerkelijk dat draaizuigerpompen zo’n vooraanstaande positie in gaan nemen bij Spin Pompen. De pompen van AMPCO vormen echter een heel goede aanvulling op ons huidige pompenpakket.”, voegt Emile Koster toe. “Hoewel onze Bornemann hygiënische spindelpompen vaak als de nieuwe standaard worden gezien in de voedingsmiddelenindustrie komen we nog specifieke toepassingen tegen waar met name de draaizuigerpompen voordelen bieden. “Deze pompen hebben dus zeker een bestaansrecht in de markt en in ons portfolio.”

ZP draaizuigerpompen: hygiënisch, geluidsarm en efficiënt

De ZP draaizuigerpompen van AMPCO zijn robuust, betrouwbaar en verbeterd t.o.v. de huidige standaard in de markt.  De gepatenteerde ZP3 serie is speciaal ontwikkeld als EHEDG-gecertificeerde pomp. De pomp is CIP-reinigbaar, zonder dode ruimtes en volledig drainable. Bovendien biedt de ZP3 pomp een hogere efficiency dan andere merken. De schuinvertande synchronisatie tandwielen zorgen voor een geluidsarme werking.  De lagerstoel is standaard uit RVS vervaardigd.

De AMPCO ZP-serie pompen, met een maximale capaciteit tot 100 m3/uur, zijn geschikt viscositeiten tot 1.000.000 CP en een persdruk tot 34,5 bar.

1-op 1 uitwisselbaarheid

Naast hun aantrekkelijke prijs en design-optimalisaties hebben de AMPCO pompen als groot voordeel dat ze volledig 1-op-1 uitwisselbaar zijn met de pompen van een aantal bekende merken. Dit geldt ook voor de onderdelen. De ZP1 draaizuigerpompen zijn volledig uitwisselbaar met de Waukesha Universal 1 en Wright TRA10 pompen, de ZP2 serie met de Universal 2 en TRA20 series.

Link: http://www.spinpompen.nl/pompen/zp-serie/

Spin Pompen | 0592-614121 | info@spinpompen.nl | www.spinpompen.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube