Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

​Waternormpompen met zeer snelle levertijd afgestemd op wensen van de klant.

8 april 2021 - door Bedu Pompen B.V.
PompenGids.net
Bij Bedu Pompen assembleren we de meeste pompen en pompskids zelf. Door onze grote voorraad  componenten en onderdelen kunnen we snel schakelen en geheel  naar klantwens leveren.

Zo hebben we deze week weer een mooie opdracht voor 7 stuks EN 733 waternormpompen op klantspecificatie geassembleerd en uitgeleverd.
Onze waternormpompen voorzien wij standaard van een Siemens genormaliseerde elektromotor,  een roestvaststalen AISI 316 pompas, viton elastomeren en een Eagle Burgmann Sic/Sic/Viton asafdichting. De waaier wordt aangepast op het gewenste werkpunt en de pompen worden standaard voorzien van een hoogwaardige 2-componenten coating in de kleur die u wenst.
Indien benodigd kunnen we de pompen tevens voorzien van een uitgebreid testrapport inclusief prestatiecurve (Q,H) , opgenomen vermogen etc.
Het grote voordeel van deze genormaliseerde EN 733 pompen is dat ze 1:1 uitwisselbaar zijn met andere merken normpompen.
Is uw huidige normpomp defect en heeft u met grote spoed een vervanger nodig of bent u sowieso op zoek naar dergelijke pompen? Neem dan contact met ons op: 088-4802900.
Link: https://www.bedu.nl/pompen/centrifugaalpompen/eco+bnm++pomp+serie

Bedu Pompen B.V. | 088-4802900 | info@bedu.nl | www.bedu.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube