Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Graag willen wij ons voorstellen!

12 mei 2021 - door Condenspompshop
PompenGids.net

Condenspompshop is een in 2020 gestarte onderneming die zich als producent en verkoper bezighoudt met de levering van condenswaterpompen van het merk CEEPEE15. De productie van de condenswaterpompen gebeurt nog steeds in De Meern, waar de ontwikkeling ooit gestart is.

Nadat Arie Eijgenraam van Eijgenraam Koeltechniek in 2020 besloot dat zijn huidige voorraad pompen de laatste zou zijn, zagen zijn zoons Sander en Ivo de mogelijkheid om de handel van hun vader over te nemen. Terwijl Arie Eijgenraam, na 40 jaar werkzaam te zijn geweest in de koeltechniek, van een welverdiend pensioen gaat genieten, zullen zijn zoons met veel enthousiasme en toewijding het spreekwoordelijke stokje van hem over nemen.

Het volledige productieproces is van vader op zoon doorgegeven en zal in de toekomst door ons van nieuwe technieken voorzien worden. De verkoop van de condenswaterpompen is met het oprichten van Condenspompshop volledig overgegaan naar een webwinkel. Dit kan voor de huidige en nieuwe klanten zorgen voor een duidelijk overzicht van beschikbare producten en een gemakkelijke bestelprocedure.

Condenspompshop levert alleen aan de professionele installateur, technische diensten en groothandels uit de branche. Wij willen met al onze klanten een nauwe samenwerking aan gaan, waardoor wij precies weten wat de wensen zijn en altijd de juiste condenswaterpomp wordt geselecteerd.

We zien u graag in onze webshop!
 

Link: www.condenspompshop.nl

Condenspompshop | info@condenspompshop | info@condenspompshop.nl | www.condenspompshop.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube