Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

SPX FLOW - Johnson Pump & Pumptech B.V.

6 juli 2022 - door PumpTech BV
SPX FLOW & Pumptech B.V.
Samenwerking voor Johnson Pump producten in België

Zeer gewaardeerde klant,

SPX FLOW is trots u te informeren over een verbeterde klant support- en service structuur, door Pumptech BV aan te wijzen als uw lokale Johnson Pump partner. Pumptech is de Belgische partner van SPX FLOW en is voor u vanaf vandaag uw eerste aanspreekpunt voor al uw pomptoepassingen.
 
Deze samenwerking betreft de distributie van het gehele Johnson Pump centrifugaal-, tandwiel- en lobbenpompen voor zowel nieuwe pompen als onderdelen binnen Belgie en Luxemburg. Onze nieuwe samenwerking met PumpTech bv stelt ons in staat om samen de marktdekking, het reactievermogen en de productbeschikbaarheid te verbeteren voor u als onze gewaardeerde klant. Als specialist in pompsystemen heeft PumpTech bv een gedetailleerde kennis van alle relevante water- en industriële procestoepassingen. Ze zullen verder investeren in verkoop en technische ondersteuning naar onze Johnson Pump klanten in België. Pumptech is een garantie voor vakkennis, sterke service en snelle leveringen.
 
Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen, heeft PumpTech bv een lokale stock opgebouwd waardoor het de beste doorlooptijden op de markt kan bieden. De pomp experts bij Pumptech zijn per onmiddellijk beschikbaar voor ondersteuning, validatie en continuïteit van leveringen.
We zijn er zeker van dat PumpTech bv u, onze Johnson Pump-klant, een hoog serviceniveau zal bieden.bieden. 
 
Neem voor uw eerstvolgende aanvraag voor Johnson Pump, nieuwe pompen en reserveonderdelen contact op met:
 
Pumptech BV
info@pumptech.be
016/47 44 41
Nieuwlandlaan 131 – B629
3200 Aarschot, Belgium
 
www.pumptech.be
 
Johnson Pump Marine producten worden niet beïnvloed door deze wijziging.
SPX FLOW en onze partner PumpTech bv zullen samen het hoogste niveau van klanttevredenheid en reactievermogen bieden aan al onze klanten in België en Luxemburg.

PumpTech BV | 016/47.44.41 | info@pumptech.be | www.pumptech.be

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2022


   Twitter    Facebook    YouTube