Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Hermetisch dichte pompen voor veilige processen

28 juli 2022 - door Suurmond B.V.
PompenGids.net

Chemische processen brengen risico’s met zich mee. Bescherm uw operators en ons milieu en gebruik hermetisch dichte tandwielpompen. Lekvrij, veilig en duurzaam.

Magneetgekoppelde tandwielpompen

Hermetisch afgedichte tandwielpompen worden ingezet voor het pulsatievrij doseren, voor het verpompen en circuleren van laag tot gemiddeld viskeuze, smerende en niet-smerende vloeistoffen. Ze zijn ook geschikt voor zure en bijtende oplossingen, voor kristalliserende, zuurstof- en vochtgevoelige en stollende vloeistoffen.


Zeer nauwkeurig en reproduceerbaar

Doordat de pompen zijn uitgevoerd met een magneetkoppeling, zijn de pompen een betrouwbare, lekvrije oplossing voor extreem hoge tot extreem lage temperaturen.
Tandwielpompen worden specifiek geconfigureerd voor de betrouwbaarheid en nauwkeurigheid van uw applicatie en zijn daarmee bedrijfszeker. Zeker in deze tijden met oplopende leveringstermijnen komt een investering in kwaliteitsproducten uw bedrijfszekerheid ten goede! Duurzame oplossingen!
Dankzij een ruim assortiment aan materiaalcombinaties (ook corrosiebestendige componenten) en pompaandrijvingen met variabele snelheid, zijn onze tandwielpompen breed inzetbaar.


Onze magneetgekoppelde pompen

Suurmond is sinds 1974 gespecialiseerd in tandwielpompen en vertegenwoordigt MAAG Pump & Filtration Systems AG, GATHER Industrie GmbH en HNP Mikrosysteme GmbH.

Volume                     1µl/u - 1.400 l/min.
Drukbereik                -1 … 350 bar
Verschildruk              max 350 bar
Systeemdruk             max 350 barg
Temperatuurbereik    -200°C … 450°C
Viscositeit                  0,1 mPas ... 4.000.000 mPas
 
Meer weten over tandwielpompen en hun rol in veilige processen? We ontmoeten u graag in onze stand! PumpPlaza stand 8D050!
Link: https://nl.suurmond.com/nieuws-2/hermetisch-dichte-pompen-voor-veilige-processen/

Suurmond B.V. | +31 341 254900 | info.nl@suurmond.com | www.suurmond.com

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube