Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Vacature Inside Sales Engineer bij Bedu Pompen in Sint-Niklaas - Belgiƫ

6 februari 2023 - door BEDU Belgium b.v.b.a.
PompenGids.net
Bedu Pompen is gespecialiseerd in het leveren van industriële vloeistofpompen aan de industrie en de afvalwaterbranche en maakt onderdeel uit van het Technical Competence Center Fluid, Power & Flow binnen  de Rubix organisatie.
Met een team van ruim 35 enthousiaste collega’s en vestigingen in België en Nederland heeft Bedu Pompen een sterke marktpositie opgebouwd in de Benelux.
Bedu Pompen assembleert de meeste vloeistofpompen zelf, waardoor we optimaal in kunnen spelen op de wensen en behoeften van onze klanten.
 
Ter versterking van het huidige team in Sint-Niklaas in België, zijn we op zoek naar een enthousiaste en gedreven:
 
 Inside Sales Engineer (m/v)
 
 
Functieomschrijving:
In deze functie geef je technisch advies aan klanten en ondersteuning aan de sales engineers in de buitendienst. Verdere taken die tot deze functie behoren zijn o.a. het calculeren en selecteren van de juiste vloeistofpompen, het uitwerken van offertes, offerteopvolging en orderverwerking.
 
De ideale kandidaat
Wij kijken uit naar kandidaten met een relevantie hogere technische opleiding (Ind. Ir. Of Bachelor elektromechanica, mechanica, pneumatiek, hydraulica) of gelijkwaardig door ervaring. Indien u reeds kennis hebt van de pompsector, spreekt dit in uw voordeel.
Verder zoeken we een teamspeler die klantgericht en commercieel gedreven te werk gaat, maar tevens technische diepgang zoekt. 
Je bent betrouwbaar en je komt afspraken na. Je bent bereid net dat beetje extra te doen voor het gezamenlijke resultaat.
 
Het aanbod :                                                                                                                                                             
Je komt terecht in een goed georganiseerde en gestructureerde werkomgeving waarbij teamwork voorop staat. Naast een volwaardig salarispakket, biedt men u tevens de mogelijkheid om te werken vanuit home office. Verder krijgt u kansen om diverse technisch-commerciële uitdagingen aan te gaan en als specialist op te treden richting klanten. Technische opleidingen worden voorzien door onze eigen organisatie.
 
Solliciteren:
We zijn benieuwd naar  jouw talenten en ambities en bieden je de mogelijkheid om die samen met ons verder te ontwikkelen. Voor vragen met betrekking tot de vacature kun je telefonisch contact opnemen met
Geert Woussen, tel. 0497 972725.
Heb je interesse om onderdeel van Bedu Pompen te zijn? Stuur ons dan jouw curriculum vitae en een motivatiebrief, waarin je laat zien dat jij de technisch adviseur bent die wij zoeken.
Jouw sollicitatie ontvangen wij graag per email: geert.woussen@bedu.be

Als er een match is, dan nodigen we je graag uit voor een eerste kennismaking.
Link: https://www.bedu.be/over_ons/vacatures/322/vacature_inside_sales_engineer_(m_v)

BEDU Belgium b.v.b.a. | +32-3 80 87 980 | sales@bedu.be | www.bedu.be

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube