Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Wilo ontvangt German Brand Award 2023 voor fabrieksrondleidingen en jaarverslag

28 juni 2023 - door Wilo Nederland B.V.
PompenGids.net

De Wilo Groep is nogmaals onderscheiden met de German Brand Award. Tijdens de prijsuitreiking in Berlijn ontving de technologiegroep de prestigieuze prijs in de rubriek "Brand Communication - Fairs & Exhibitions" voor de fabrieksrondleidingen in het Wilopark in Dortmund. Daarnaast won de multinational met het Jaarverslag 2021. Hier won het de prijs in de rubriek “Brand Communication – Storytelling & Content Marketing”.
Tijdens de fabrieksrondleidingen leiden gidsen de bezoekersgroepen door gidsen over een skywalk door de 55.000 vierkante meter grote fabriek geleid. Deelnemers ontdekken de Smart Factory op een interactieve en multimediale manier. Een tour-app, augmented reality-apps en live productiedata ondersteunen de rondleiding. Alleen al vorig jaar verwelkomde Wilo zo'n 3.000 tourgasten op de ultramoderne productiesite. "De rondleidingen geven onze bezoekers een indrukwekkend gevoel van Wilo's bijzondere innovatieve geest", zegt Oliver Hermes, President & CEO van de Wilo Group. "We zijn trots dat deze buitengewone merkervaring is erkend met de German Brand Award." Hetzelfde geldt voor het jaarverslag, vervolgt Oliver Hermes. “We publiceren er niet alleen kerncijfers in. Wij maken relevante bedrijfsstrategie-onderwerpen begrijpelijk en zichtbaar op de publieke agenda.”
De German Brand Award wordt beschouwd als de belangrijkste merkprijs in Duitsland. De prijs wordt sinds 2016 uitgereikt. Wilo sleepte deze al meermaals in de wacht. Zo ontving de bedrijvengroep vorig jaar de prijs voor het digitale applicatielandschap Wilo-World. “Onze claim 'Pioneering for You' vat onze ambitie mooi samen. Het innoveren en ontwikkelen van technologische oplossingen die het leven van mensen op de lange termijn verbeteren. De onderscheidingen zijn het bewijs dat het merk Wilo deze belofte trouw nakomt”, zegt dr. Patrick Niehr, lid van de raad van bestuur en CCO van de Wilo Groep. "We zullen het consistent blijven ontwikkelen in overeenstemming met onze merkidentiteit", voegt Oliver Hermes toe.

Link: https://wilo.com/nl/nl/Over-Ons/Nieuws-en-evenementen/Het-laatste-nieuws/Wilo-ontvangt-German-Brand-Award-2023-voor-fabrieksrondleidingen-en-jaarverslag-_9664.html

Wilo Nederland B.V. | 088-9456000 | info.nl@wilo.com | https://wilo.com/nl/nl/

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube