Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Doseerpomp met afneembaar display

13 oktober 2023 - door Lutz-Jesco Nederland B.V.
PompenGids.net
Stappenmotor-membraandoseerpompen van Lutz-Jesco - Precisie, die overtuigt
 
 
De nieuwe MEMDOS SMART-serie is in diverse capaciteitsvarianten beschikbaar van 0-2,6 tot 0-182 liter/uur met tegendruk tot 20 bar.
Vanwege de compacte bouwvorm in combinatie met een intelligent werkingsproces, bevat de MEMDOS SMART-serie de grote voordelen van een magneet-membraandoseerpomp met de doseerkarakteristiek van een motor-membraandoseerpomp.
De doseerkoppen en ventielen van de MEMDOS SMART-serie zijn in verschillende materiaalvarianten beschikbaar. Hierdoor zijn  de stappenmotorpompen in de meeste procestoepassingen inzetbaar.
Door een op de pomp afgestemde toebehoren set, bestaande uit slang, injectiestuk en zuigleiding uit het omvangrijke toebehorenprogramma, staat een snelle installatie niets in de weg en bereikt hiermee optimale resultaten.
De aandrijving van de pompen is volledig regelbaar. De stappenmotor, met een slijtarme tandriemaandrijving, zorgt voor een bijzonder homogeen en gelijkmatig doseerproces. Pers- en zuigslagen kunnen in verschillende snelheden worden uitgevoerd waardoor er een nagenoeg constante vloeistofstroom bereikt wordt met een nauwelijks pulserend verloop.
Als Plug & Play doseerpomp met een breed bereik voedingspanningsunit is de direct en onbeperkt wereldwijd inzetbaar.
De MEMDOS SMART overtuigd niet alleen door het elegante design maar ook het grafische display met meertalig menu evenals de bediening van de doseerpomp met behulp van de geïntegreerde toetsen vereenvoudigen het gebruik. Het display is optioneel afneembaar voor flexibele toepassingen.
Naar behoefte kan de doseerpomp zich handmatig, via een analoog resp. een impulssignaal aansturen. Voor integratie in een veeleisend automatiseringsnetwerk staat een uitvoering met een ethernet gebaseerde MODBUS-aansluiting ter beschikking.
Link: http://www.lutzjesco.nl/Producten/Doseerpompen/Stappenmotordoseerpomp/

Lutz-Jesco Nederland B.V. | 0180-49 94 60 | info@lutz-jesco.nl | www.lutz-jesco.nl

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube