Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

Suurmond officiƫle vertegenwoordiger voor WITTE-pompen in de Benelux en Verenigd Koninkrijk

14 maart 2024 - door Suurmond BV
PompenGids.net

Suurmond is aangesteld als de officiële vertegenwoordiger voor WITTE Pumps in de Benelux en het Verenigd Koninkrijk. Nadat tandwielpompenfabrikant WITTE Pumps & Technology GmbH in december 2022 werd overgenomen door MAAG opereert het bedrijf onder de naam MAAG WITTE Pumps GmbH.

 

Tandwielpomp portfolio MAAG WITTE

WITTE Pumps & technology staat bekend om haar ontwikkeling van gespecialiseerde pompen voor uitdagende toepassingen. Met de opname van WITTE in de MAAG-familie is het productaanbod van het bedrijf verrijkt. Met een focus op industrieën zoals chemie, polymeerverwerking, cosmetica en voeding, versterken de tandwielpompen van WITTE het reeds robuuste portfolio van MAAG.
 
Deze strategische overname positioneert MAAG als wereldleider op het gebied van apparatuur voor vloeistofverwerking, waaronder ook de polymeer- en compounding sectoren.
  

Vertegenwoordiging MAAG WITTE

Dankzij bijna 50 jaar partnerschap tussen MAAG en Suurmond, is besloten dat Suurmond de distributie van WITTE tandwielpompen en onderdelen zal verzorgen in het Verenigd Koninkrijk, Ierland, Nederland, België en Luxemburg. Deze overgang van de vertegenwoordiging biedt bestaande WITTE klanten ook voordelen: deze langdurige ervaring van Suurmond zal de samenwerking namelijk enorm vergemakkelijken.

  

- Sales UK en Ierland:

Voor klanten in Groot-Brittannië en Ierland zijn alle WITTE pompen en reserveonderdelen met ingang van 1 februari 2024 beschikbaar via Suurmond UK. 

 

- Sales Netherlands, België en Luxemburg:

Voor klanten in Nederland, België en Luxemburg zal Suurmond per 1 augustus 2024 starten met de distributie van WITTE producten en reserveonderdelen. Aanvragen die vóór die datum binnenkomen worden doorgestuurd naar MAAG. 

 

Meer informatie over de integratie van MAAG en WITTE: https://maag.com/witte-integration/
 
WITTE PUMPS: https://www.witte-pumps.com/en/

 

Link: https://nl.suurmond.com/news-nl/suurmond-officiele-vertegenwoordiger-voor-witte-pompen-in-de-benelux-en-verenigd-koninkrijk/

Suurmond BV | +32 3 544 40 70 | info.be@suurmond.com | www.suurmond.com

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube