Uw online gids in Pompenland

Nieuws van de leveranciers

IFAT 2024 in M√ľnchen: Wilo roept op tot een "ecolutie" in waterbeheer

13 mei 2024 - door Wilo Nederland B.V.
PompenGids.net
Op stand 251/350 in Hal B1 (hier een foto uit 2022) - toont Wilo energiezuinige, bedrijfszekere en duurzame oplossingen voor de belangrijkste uitdagingen op het gebied van watermanagement.

München. Het is 's werelds toonaangevende vakbeurs voor water-, afval-
water-, afval- en grondstoffenbeheer: van 13 tot 17 mei 2024 trekt IFAT industrie-experts uit de hele wereld naar München. Dit jaar nodigt de Wilo Groep onder het motto "Join the ecolution" bezoekers uit om energie-efficiënte, bedrijfszekere en duurzame producten, systemen en oplossingen voor watermanagement te ontdekken op haar 370 vierkante meter grote stand 251/350 in hal B1.
 
"De watermanagementsector staat wereldwijd voor grote uitdagingen die hand in hand gaan met de megatrends van energie- en watertekort", zegt Oliver Hermes, President & CEO van de Wilo Group. "We hebben milieuvriendelijke en economisch haalbare antwoorden nodig, bijvoorbeeld op stijgende energiekosten, extreme weersomstandigheden en de toenemende eisen aan afvalwaterzuivering."
 
De multinationale technologiegroep doet daarom een concrete oproep aan de hele industrie ter gelegenheid van IFAT in München. "Wij gebruiken 'ecolution' om de transformatie en actieve deelname aan het vormgeven van een duurzamere toekomst te beschrijven", voegt Dr. Patrick Niehr, lid van de Raad van Bestuur en Chief Change Officer (CCO) van de Wilo Groep, toe. "Dit wordt duidelijk gedemonstreerd door de Wilo-producten, -systemen en -oplossingen die we op de IFAT in München zullen tonen."
 
Hiertoe behoort de Wilo-Actun ZETOS. Met een pompefficiëntie tot 86 procent zorgt deze dieptebronpomp voor de aanvoer van ruw water standaarden voor een efficiënte watervoorziening.

De Wilo-Rexa SOLID-Q-afvalwaterpomp reduceert ongeplande stilstandtijden dankzij een verstoppingsarme en zeer efficiënte afvalwaterhydrauliek met zelfreinigende eigenschappen. De pomp beschikt ook over geïntegreerde Nexos Intelligence voor besturing en optimalisatie. Op de IFAT presenteert Wilo ook duurzame en efficiënte productoplossingen om microverontreinigingen effectief uit water te verwijderen en een optimale waterkwaliteit te garanderen, evenals gedigitaliseerde serviceoplossingen voor langdurig gebruik.
 
Het aanpassen aan de gevolgen van de klimaatverandering is ditmaal het hoofdthema van de IFAT München. Twee jaar geleden trok deze toonaangevende beurs ongeveer 119.000 bezoekers uit 155 landen naar de stands van de bijna 3.000 exposerende bedrijven.
 

Wilo Nederland B.V. | 088-9456000 | info.nl@wilo.com | https://wilo.com/nl/nl/

Meer nieuws ... »


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube