Uw online gids in Pompenland

Pompleveranciers zoeken Terug

U hebt gezocht op
MerkHLP

Dit overzicht is gebaseerd op de door de gezamenlijke deelnemers aan ons bestand toegevoegde informatie. Mocht u als gebruiker van ons bestand onjuistheden ontdekken, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u de betreffende leverancier hier op wijst zodat hij dit kan corrigeren. Desgewenst kunt u ook een e-mail sturen aan suggesties@pompengids.net zodat wij uw opmerking met hem kunnen bespreken.

Gesponsord bericht

Bedu Pompen is dé pompenspecialist voor de chemische industrie

www.bedu.nl

Gevonden leveranciers: 1

Logo HLP Group
Vianen (Ut) (NL)
HLP Group (Holland Legacy Pump Group) is een Nederlandse pompfabrikant, gevestigd in de directe omgeving van Utrecht. De HLP group is een jonge organisatie, maar met zeer ervaren medewerkers. Praktisch iedereen heeft zijn of haar wortels in de pompindustrie en brengt een jarenlange ervaring mee.

De organisatie is opgericht door een groep pompspecialisten, met als doel de technieken van centrifugaal- en verdringerpompen te combineren en met hun bestaande ervaring en kennis van de markt een sterke basis te vormen.

We leveren pompen en pompoplossing met een Nederlands certificaat van oorsprong. We richten ons op voortdurende verbetering en werken samen met alle welbekende marktpartners, bijvoorbeeld voor elektromotoren en sealsystemen.
Ook onze toeleveranciers voor metaalbewerking en laswerk beschikken binnen onze markt over een langdurig gewortelde Nederlandse achtergrond. We hebben een productielocatie die speciaal ontwikkeld is voor het bewerken van de wormassen en het samenbouw en testen van pompen in Nederland.

TEAMWORK tussen onze hlp medewerkers, onze klanten en overige partners is ons doel.
WebsiteCopyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube