Uw online gids in Pompenland

Pompleveranciers zoeken Terug

U hebt gezocht op
MerkHawk

Dit overzicht is gebaseerd op de door de gezamenlijke deelnemers aan ons bestand toegevoegde informatie. Mocht u als gebruiker van ons bestand onjuistheden ontdekken, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u de betreffende leverancier hier op wijst zodat hij dit kan corrigeren. Desgewenst kunt u ook een e-mail sturen aan suggesties@pompengids.net zodat wij uw opmerking met hem kunnen bespreken.

Gesponsord bericht

Pompen en pompsystemen voor veeleisende toepassingen

Optimaliseer uw proces met pulsatievrije, nauwkeurige oplossingen voor het verpompen van volumes van 1µl/u tot > 2.400 l/min.
Wij leveren modulaire tandwielpompen en complete pompsystemen voor de procesindustrie voor nauwkeurig doseren, overbrengen en circuleren van vloeistoffen, smeerolie, verpompen vanuit vacuüm en het opbouwen van druk. Tandwielpompen zijn ook zeer geschikt voor veeleisende processen met extreme parameters, waaronder gevaarlijke omstandigheden.
Let's talk!
https://nl.suurmond.com/products/pumps-pump-systems/

Gevonden leveranciers: 1

Logo Wilting Hogedruk Techniek
Mussel (NL)
Wilting Hogedruk Techniek is specialist in onderdelen, advies en accessoires voor hogedruk-reinigingsapparatuur. Wilting Hogedruk Techniek is uw adres voor onderdelen en toebehoren voor Hogedrukreiniging, Carwash, Rioolreiniging, Truckwash en Tankcleaning, Triplex pompen voor testapplicaties, proces- en doseer-toepassingen, zoals chemicalien-injectie, percolaatwater, omkeerosmose, homogenisatie, ultrafiltratie etc.

Het assortiment is zeer divers, maar dan net even anders.
Ons streven is een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor onze klanten.

Voor de industriële reiniging heeft Wilting Hogedruk Techniek de beschikking over een breed programma Cat Pumps & HAWK hogedruk plunjerpompen. Tevens heeft Wilting Hogedruk Techniek de beschikking over het complete leveringsprogramma van professionele koud en warm water hogedrukreinigers van Kränzle.
Voor intensief gebruik in alle mogelijke werkomstandigheden en voor de diverse sectoren heeft Wilting Hogedruk Techniek uitgebreide mogelijkheden voor stationaire hogedrukreinigers op maat.

Nog een verschil met veel bedrijven is, dat U bij ons ook terecht kunt voor:
- Reparatie en onderhoud
- Reparatie en onderhoud bij U op locatie.
- Technische advies

Wilting Hogedruk Techniek is gespecialiseerd in repareren / reviseren / ombouwen van :
- Cat Pumps plunjer en zuiger pompen
- Hawk Pumps Hogedrukpompen
- Kränzle hogedrukreinigers
- Overige merken Hogedrukpompen
- Hogedruk accessoires , drukregelaars , veiligheidsventielen , pulsatiedempers etc etc.
- Overige revisies op aanvraag.

Lange levensduur, minimaal onderhoud en hoge betrouwbaarheid zijn de normale prestaties van Wilting Hogedruk Techniek installaties.

WebsiteCopyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube