Uw online gids in Pompenland

Pompleveranciers zoeken Terug

U hebt gezocht op
MerkHNPM Micro annular gear pumps

Dit overzicht is gebaseerd op de door de gezamenlijke deelnemers aan ons bestand toegevoegde informatie. Mocht u als gebruiker van ons bestand onjuistheden ontdekken, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u de betreffende leverancier hier op wijst zodat hij dit kan corrigeren. Desgewenst kunt u ook een e-mail sturen aan suggesties@pompengids.net zodat wij uw opmerking met hem kunnen bespreken.

Gesponsord bericht

STTEUROPE

STTEurope is de offiële leverancier van de Joval pompen , Franklin Electric producten, E-Tech bronpompen, Britefil pompen en Proril pompen
www.stteuropen.nl

Gevonden leveranciers: 2

Logo Suurmond B.V.
Nunspeet (NL)
Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert sinds 1974 duurzame, op maat gemaakte oplossingen voor de procesindustrie. Met een portfolio van hoog kwalitatieve en duurzame producten, jarenlange ervaring en know-how kan Suurmond u helpen bij het verbeteren van uw productie efficiëntie. Hierbij staan producten als tandwielpompen, doseersystemen en zeefwisselaars centraal.

VISIE
In een wereld waar duurzaamheid een constant en belangrijk aandachtspunt is, heeft Suurmond - met haar producten en kwaliteiten - een ideale positie om klanten te helpen bij het verbeteren van de productie efficiëntie.

MISSIE
Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert duurzame oplossingen voor de (petro)chemische, farmaceutische, polymeer producerende en polymeer verwerkende industrie. Deze komen tot stand in nauwe samenwerking met de gebruiker. Suurmond stelt een lange termijn relatie met haar klanten ten doel. Ondersteund door een netwerk van hoog gekwalificeerde leveranciers is Suurmond in staat om klanten op een continue hoog niveau te bedienen.

STRATEGIE
Suurmond levert oplossingen voor duurzame toegevoegde waarde met een goed opgeleid en goed uitgerust team en een portfolio met hoog kwalitatieve producten.

Suurmond heeft vestigingen in Nunspeet (NL), Antwerpen (BE), Evesham (UK) en Limas (FR).
Website


Officiële fabrieksvertegenwoordiging Nederland

Suurmond BV
Antwerpen BelgiëCopyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube