Uw online gids in Pompenland

Pompleveranciers zoeken Terug

U hebt gezocht op
MerkAFECTMN (tegenwoordig Proril)

Dit overzicht is gebaseerd op de door de gezamenlijke deelnemers aan ons bestand toegevoegde informatie. Mocht u als gebruiker van ons bestand onjuistheden ontdekken, dan zouden wij het op prijs stellen wanneer u de betreffende leverancier hier op wijst zodat hij dit kan corrigeren. Desgewenst kunt u ook een e-mail sturen aan suggesties@pompengids.net zodat wij uw opmerking met hem kunnen bespreken.

Gesponsord bericht

Bedu Pompen is dé pompenspecialist voor de chemische industrie

www.bedu.nl

Gevonden leveranciers: 3

Logo Van der Ende Groep
Maasdijk (NL)
Van der Ende Groep is toonaangevende bedenker, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Al 35 jaar produceren en leveren we een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. Wij bieden specialistisch advies en snelle uitgebreide technische dienstverlening aan de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en overheid. Onze vele innovatieve producten worden wereldwijd afgenomen.

Van der Ende Groep is importeur, dealer en partner van een aantal gerenommeerde fabrikanten, waaronder Lowara, Grindex, Danfoss, Vacon, Selwood, Jabsco, Injecta, Finder, ITT, Faggiolati, Cantoni, Reko, Proril (voorheen AFEC), Allen-Bradley, Sirai en Metal Work.
Exclusief dealerschap in Nederland voor Grindex.
Officiële fabrieksvertegenwoordiging in Nederland voor Proril en Danfoss.
Officiële fabrieksvertegenwoordiging voor Lowara, Vogel, Faggiolati en Reko voor de agrarische sector.
Website
Van der Ende Groep (Oss)
Oss (NL)
Logo Jansen Pompentechniek BV
Rijkevoort (NL)
Jansen Pompentechniek BV. Als merkonafhankelijk leverancier en reparatiebedrijf van pompen zijn wij in staat een complete range pompen- en pompinstallaties aan te bieden, alsmede het installeren, het repareren en het onderhouden hiervan. Het leverancieronafhankelijke karakter, alsmede de ervaring opgedaan in diverse industrieën en bedrijfstakken, maakt het mogelijk een klantspecifieke oplossing te vinden voor elk probleem. Het leveren en het adviseren als het gaat om (industriële) appendages, pomponderdelen, thermometers, flow-, druk- en niveaumeters, doseersystemen, behoort ook tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van diverse leveranciers binnen de EU kunnen we daarbij vaak tegen concurrerende prijzen aanbieden.
WebsiteCopyright © PompenGids.net 2021


   Twitter    Facebook    YouTube