Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 43

DAB Pumps (België) B.V.  
Groot-Bijgaarden (België)
DAB Pumps (Nederland) B.V. DAB Pumps (Nederland) B.V.
Drunen (NL)
DAB al meer dan 30 jaar wereldwijd bekend om haar uitmuntende techniek, kwaliteit en betrouwbaarheid in elektrische waterpompen en pompsystemen. DAB heeft zich ontwikkeld als een volwassen onderneming met meer dan 600 personeelsleden verdeeld over drie productielocaties in Italië. DAB ontwerpt en bouwt pompen vanuit haar eigen visie: inspelen op de stijgende en veranderende vraag uit de markt. Om aan deze eisen uit de markt te voldoen ondersteunt DAB haar klanten naast het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten met een efficiënte en flexibele service.

DAB is in de Benelux vertegenwoordigd door zo'n 45 personeelsleden, met een hoofdkantoor in Drunen (Nederland) en een verkoopkantoor in Groot-Bijgaarden (België). Dankzij de klantgerichte werkwijze en service is DAB succesvol en wint DAB steeds meer terrein in de markt.
www.dabpumps.nl
Damen Dredging Equipment B.V.  
Nijkerk (Gld) (NL)
DBR Pumps + Parts B.V. DBR Pumps + Parts B.V.
Sliedrecht (NL)
D.B.R. Pumps & Parts is sinds jaar en dag specialist op het gebied pompen zowel diesel- als electrisch aangedreven. Wij zijn producent van DBR FREM diesel gedreven pompsets. Deze mobiele dieselgedreven pompsets worden bijvoorbeeld ingezet als nood FIFI. D.B.R. dieselgedreven FREM sets zijn leverbaar met uiteenlopende capaciteiten en opvoerhoogten.D.B.R. Pumps & Parts levert een breed assortiment pompen en parts direct uit voorraad. DBR Pumps & Parts, leverancier van de onderstaande merken:Johnson, SPX, Stork, Varisco, Gianneschi, Forani, Clasal, Pentax , Membraanpompen, Nocchi, Cucchi, Speck,Sigma handvleugelpompen, hydrofoorsets, spare parts voor dieselmotoren o.a. MTU, Mitsubishi, Volvo, MAN, Caterpillar, e.a.
www.dbr-bv.nl
Sj. Dekker B.V.  
Nijmegen (NL)
Dellmeco Membraanpompen Benelux  
Didam (NL)
Delta Pompen B.V. - PRO ROTATING Delta Pompen B.V. - PRO ROTATING
Groningen (NL)
Delta Pompen BV is gevestigd in Groningen (voorheen in Oldenzaal, Overijssel) en is leverancier van industriële centrifugaal pompen.

Delta pompen BV levert kwalitatief hoogwaardige produkten met hoge rendement en lage onderhoudskosten. Delta Pompen BV heeft voor vrijwel elke toepassing de juiste pomp in haar programma. Onze medewerkers denken graag met u mee als het gaat om nieuwbouw of vervangings projecten. Wij calculeren voor u het verbruik over de gehele levensduur en tonen u de mogelijkheden aan om energie te besparen. Dit wordt natuurlijk geheel onderbouwd met de benodigde calculaties.

Delta Pompen BV is tevens het verkoopkantoor binnen de Benelux voor:
- Andritz pompen (Double suction, pulp & paper / slurry pompen, chemienorm pompen en
hoofdkoelwaterpompen)
- Habermann pompen (zeer slijtvaste slurrypompen in horizontale en verticale uitvoering)
- Pioneer pompen (zelfaanzuigende en normaal aanzuigende centrifugaal pompen)
- Apollo pompen (API en boiler feed pompen)
- Nakakin pompen (Lobbenpompen)
- Vogel pompen (Water, ketelvoeding, booster, aardwarmte en chemie pompen)
- Lowara pompen (Waterpompen)
- WEDA pompen (Hoogwaardige slijtvaste
- Schmalenberger pompen (zwembadpompen, industriële- en afvalwaterpompen)

Graag nodigen wij u uit onze internetsite, www.deltapompen.com , verder te bezoeken.

Onze service partner Pro Rotating kan u ondersteunen vanaf een van de diverse locaties in Nederland, zie de website: www.pro-rotating.com
www.deltapompen.com
Delta-P Hygienic Process Equipment  
Nijmegen (NL)
DEMA-shop BVBA  
ROESELARE (Belgïe)
Demaco Holland B.V.  
Noord-Scharwoude (NL)
Desman Pumps B.V.  
Alphen ad Rijn (NL)
DESMI BV  
Alblasserdam (NL)
Dijkstra Vereenigde B.V.  
Lelystad (NL)
Distrilab B.V.  
Leusden (NL)
Distrimex Pompen & Service B.V. Distrimex Pompen & Service B.V.
Doetinchem (NL)
Distrimex Pompen & Service is reeds tientallen jaren toonaangevend partner op het gebied van pompen en actief in heel Nederland.

U bent bij ons welkom voor deskundig pompadvies, topmerken in elk pompprincipe, professionele plaatsing van pompen, regulier onderhoud van pompen, een breed onderdelenprogramma en een alerte 24-uurs storingservice.

Onze professionals werken in gespecialiseerde divisies voor de weg- en waterbouw, industrie, de agrarische sector en de scheepsbouw. Zo zijn we bij uitstek thuis in de vraagstukken die spelen in uw vakgebied. Op basis van onze jarenlange ervaring en uitgebreide pompenkennis adviseren we dan ook ingenieurs, installateurs, technische diensten en eindgebruikers over de inzet van de juiste pompen.

Distrimex Pompen staat voor u klaar met een sterke, merkonafhankelijke serviceorganisatie. Wij verzorgen preventief onderhoud, conditiebewaking, reparatie pompen en onderdelenlevering voor al uw pompen en pompsystemen. Dankzij onze moderne efficiënte werkplaatsen, een brede onderdelenvoorraad en goed uitgeruste mobiele serviceteams kunnen we alert inspelen op uw vragen. En bij calamiteiten zijn we met een eigen meldkamer 24 uur per dag, 7 dagen in de week inzetbaar.

We werken volgens VCA en ISO-9001. Wij verzekeren u van continuïteit en helpen kostbare stilstand te voorkomen.
www.distrimex.nl
Doddema Locking  
Hendrik Ido Ambacht (NL)
Doedijns BV Doedijns BV
Waddinxveen (NL)
DGI Doedijns is een team professionele engineers met een passie voor hydrauliek, pneumatiek en procestechniek. We zijn gespecialiseerd in engineering en productie van systemen, het leveren van 24/7 service en de distributie van A-merk componenten. Dankzij onze specialistische kennis en jarenlange ervaring bieden wij onze klanten snel een efficiënte oplossing op maat.

DGI Doedijns is importeur en distributeur van een groot aantal gerenommeerde merken voor hydraulische, pneumatische en proces componenten. Ons ruime assortiment bestaat uit hoogwaardige pneumatiek en proces componenten voor onder andere de olie & gas, petrochemische, maritieme, semiconductor, voedingsmiddelen, verpakking, laboratorium, analytische en medische industrie.

DGI Doedijns werkt samen met een groot aantal producenten. Uniek is dat wij onafhankelijk opereren en u mede daardoor de best passende oplossing kunnen aanbieden.
www.doedijns.com
Duijvelaar Pompen B.V.  
Alphen ad Rijn (NL)
EagleBurgmann Netherlands BV EagleBurgmann Netherlands BV
Veenendaal (NL)
EagleBurgmann Netherlands B.V. is een dochteronderneming van Eagle Burgmann Industries in Duitsland. Het bedrijf werd in 1990 opgericht als vervolg van het bedrijfsbureau dat reeds vele jaren in Nederland actief was.

De after-sales staat bij ons voorop; snel reageren en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste troeven. U wilt uw onderhoudstechnici op het gebied van afdichtingstechniek laten scholen? Geen probleem - ook dat doen wij voor u.

EagleBurgmann Netherlands B.V. heeft een goed gesorteerd magazijn met mechanische asafdichtingen, stopbuspakkingen, vlakke afdichtingen en kogelafsluiters.
En wat niet op voorraad is wordt op de kortst mogelijke termijn bezorgd. Zo zijn wij in staat optimaal op uw wensen te reageren.

In onze service werkplaats kan een veelvoud van werkzaamheden worden uitgevoerd; totale revisie van mechanische asafdichtingen en onderhoud en reparatie van afdichtingssystemen. Productiemogelijkheden voor statische afdichtingsringen. U kunt vertrouwen op een optimale en vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden.
www.eagleburgmann.nl
EDO PUMPS nv  
Boom (België)
Edze Trading B.V.  
Balk (NL)
Eekels Belgium  
Stabroek (België)
Eekels Pompen B.V.  
Barendrecht (NL)
Eekels Pompen B.V.  
Geleen (NL)
Egger Turo Pumps Belgium BVBA Egger Turo Pumps Belgium BVBA
Dilbeek (België)
Egger Turo Pumps Belgium BVBA verzorgt in België en Nederland de technische en commerciële ondersteuning voor de producten van Emile Egger & Cie met hoofdvestiging in Zwitserland.

Als fabrikant van centrifugaalpompen voor beladen, abrasieve, gevoelige en luchthoudende vloeistoffen alsmede elke andere specifieke of moeilijke toepassing, genieten wij wereldfaam in o.a. de chemische-, petrochemische-, papier-, beton-, granulaat-, recycling-, latex-, suiker-, waterzuiveringindustrie.

Kenmerken zijn:
onverstopbaar; hoog rendement; zeer lange levensduur; probleemoplosser; zeer lage onderhoudskosten.

Tevens fabrikant van de Egger IRIS® regelklep welke eveneens zijn sporen verdiend heeft in vele branches.

Als familiebedrijf sinds 1947 een begrip in de pompenmarkt.
www.eggerpumps.com
Egger TURO Pumps Holland bv  
Soest (NL)
Eijgenraam Koeltechniek  
De Meern (NL)
EMEC Benelux B.V. EMEC Benelux B.V.
Best (NL)
Van der Ende Pompen Oss  
Oss (NL)
Van der Ende Pompen B.V. Van der Ende Pompen B.V.
Maasdijk (NL)
Van der Ende Groep is toonaangevende bedenker, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Al meer dan 30 jaar produceren en leveren we een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. Wij bieden specialistisch advies en snelle uitgebreide technische dienstverlening aan de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en overheid. Onze vele innovatieve producten worden wereldwijd afgenomen.

Van der Ende Groep is importeur, dealer en partner van een aantal gerenommeerde fabrikanten, waaronder Lowara, Grindex, Danfoss, Vacon, Selwood, Finder, ITT, Faggiolati, Cantoni, Reko, Proril (voorheen AFEC), Allen-Bradley, Sirai en Metal Work.
Exclusief dealerschap in Nederland voor Grindex.
Officiële fabrieksvertegenwoordiging in Nederland voor Proril en Danfoss.
Officiële fabrieksvertegenwoordiging voor Lowara, Vogel, Faggiolati en Reko voor de agrarische sector.
www.vanderendegroep.nl
Engineered Pumps Holland BV  
Hoofddorp (NL)
European Pump Services B.V. European Pump Services B.V.
Oud Gastel (NL)
EPS BV is gespecialiseerd in de verkoop, installatie en engineering van eenvoudige tot zeer geavanceerde pompsystemen welke inzetbaar zijn binnen de Maritime Logistics.

Door het klantspecifiek engineeren van systemen kan aan praktisch alle klanteisen en -wensen worden voldaan zonder dat de geldende wet- en regelgeving uit het oog wordt verloren.

Uit onze lijn ITT Bornemann pompen levert EPS diverse typen 2-schroefspindelpompen (wormpompen), uit onze lijn ITT Goulds levert EPS diverse type centrifugaalpompen en zijn van beide pomplijnen alle onderdelen ook nog apart te bestellen.

Door de inzet van een gemotiveerd en ervaren team is EPS in staat om de pompsystemen (eventueel inclusief besturing) te installeren. Daarnaast is de uitgebreide werkplaats volledig ingericht om op de juiste wijze alle merken en type pompen te repareren of te reviseren.
Voor het installeren, onderhouden of repareren van pompen en pompsystemen op locatie, is er een speciaal onderhoudsteam samengesteld van ervaren monteurs. Dit team beschikt over alle benodigde apparatuur, zodat zij zelfstandig, snel en vakkundig te werk kunnen gaan op iedere locatie binnen en buiten Nederland.

Tevens zijn wij VCA* en ISO 9001 gecertificeerd.
www.epsbv.com
Fastfood Support v/h ALLTRAC International BV  
(NL)
Flowhow BV Flowhow BV
Assen (NL)
Flowhow BV is een onderneming met meer dan 15 jaar ervaring in het leveren en onderhouden van een breed scala aan proces componenten.

Van zowel aseptische en hyginische proces componenten in de voeding-, genotmiddelen industrie en industriële pompen en vacuum pompen.

De kracht van Flowhow BV. is het leveren van componenten met de kennis van de verschillende applicaties waar deze componenten worden ingezet, zodat samen met de klant de juiste keuzes kan worden gemaakt in ontwerp en prijsstelling.

Door ons brede assortiment aan pompen en vacuüm pompen kunnen wij vrijwel alle pomp applicaties invullen en kunt u uw behoefte voor pomp en andere proces componenten bij één leverancier onderbrengen.

We doen echter meer. Door ons technische dienstverlening, uitgebreide kennis van processen en applicaties kunnen wij ook de periodieke service of zelfs het complete onderhoud voor u uit handen nemen.

Samengevat, Flowhow BV kan adequaat reageren op al uw aanvragen voor proces componenten voor zowel de hygiënische als de industriële markt.

Focus richting klant en servicegerichtheid zijn de sleutelwoorden die van toepassing zijn op Flowhow BV.
www.flowhow.nl
Flowlink BV  
Breda (NL)
Flowquip Flowquip
Almelo (NL) www.flowquip.nl
Flowserve BV  
Etten-Leur (NL)
Flowserve NV  
Verrebroek (België)
Flowtec BVBA  
Tessenderlo (België)
FLUX Pompen Benelux BV FLUX Pompen Benelux BV
Zevenaar (NL)
FLUX is de specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van verschillende soorten pompen, vloeistofmeters, roerwerken en een breed assortiment accessoires. Onze pompen zijn geschikt voor het verpompen en afvullen van nagenoeg alle mogelijke vloeistoffen. Met innovatieve oplossingen worden er klantgerichte producten geproduceerd die voldoen aan de hoge Duitse kwaliteitseisen. Alle FLUX producten worden succesvol toegepast in de chemische en farmaceutische industrie, machinebouw, galvanotechniek, petrochemie,oppervlakte behandeling, levensmiddelen, waterbehandeling en afvalwater verwerking.

Ons omvangrijke leveringsprogramma bestaat uit volgende productgroepen die wij zelf in Duitsland produceren:
- Vat- en Containerpompen
- Wormpompen en Pompensets
- Digitale Vloeistofmeters
- Pneumatische Membraanpompen
- Centrifugaal Insteekpompen
- Elektrische Roerwerken
- Accessoires
- Roerwerken
- Sondermann Magneetgekoppelde centrifugaalpompen
www.flux-pompen.nl
Foresta Trading bv  
Tiel (NL)
Fristam B.V.  
Culemborg (NL)
Fybroc Europe  
Heerenveen (NL)


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube