Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 40

DAB Pumps (België) B.V.  
Groot-Bijgaarden (B)
DAB Pumps (Nederland) B.V.  
Drunen (NL)
Damen Dredging Equipment B.V.  
Nijkerk (Gld) (NL)
DBR Pumps + Parts B.V. DBR Pumps + Parts B.V.
Sliedrecht (NL)
D.B.R. Pumps & Parts is sinds jaar en dag specialist op het gebied pompen zowel diesel- als electrisch aangedreven. Wij zijn producent van DBR FREM diesel gedreven pompsets. Deze mobiele dieselgedreven pompsets worden bijvoorbeeld ingezet als nood FIFI. D.B.R. dieselgedreven FREM sets zijn leverbaar met uiteenlopende capaciteiten en opvoerhoogten.D.B.R. Pumps & Parts levert een breed assortiment pompen en parts direct uit voorraad. DBR Pumps & Parts, leverancier van de onderstaande merken:Johnson, SPX, Stork, Varisco, Gianneschi, Forani, Clasal, Pentax , Membraanpompen, Nocchi, Cucchi, Speck,Sigma handvleugelpompen, hydrofoorsets, spare parts voor dieselmotoren o.a. MTU, Mitsubishi, Volvo, MAN, Caterpillar, e.a.
www.dbr-bv.nl
Dellmeco Membraanpompen Benelux  
Didam (NL)
Delta Pompen B.V. - PRO ROTATING  
Groningen (NL)
Delta-P Hygienic Process Equipment  
Elst (Gld) (NL)
DEMA-shop BVBA  
ROESELARE (B)
Demaco Holland B.V.  
Noord-Scharwoude (NL)
Desman Pumps B.V.  
Alphen ad Rijn (NL)
DESMI BV  
Alblasserdam (NL)
Dijkstra Vereenigde B.V.  
Lelystad (NL)
Distrilab B.V.  
Leusden (NL)
Distrimex Pompen & Service B.V.  
Doetinchem (NL)
Doddema Locking  
Hendrik Ido Ambacht (NL)
Duijvelaar Pompen B.V.  
Alphen ad Rijn (NL)
EagleBurgmann Netherlands BV EagleBurgmann Netherlands BV
Veenendaal (NL)
EagleBurgmann Netherlands B.V. is een dochteronderneming van Eagle Burgmann Industries in Duitsland. Het bedrijf werd in 1990 opgericht als vervolg van het bedrijfsbureau dat reeds vele jaren in Nederland actief was.

De after-sales staat bij ons voorop; snel reageren en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste troeven. U wilt uw onderhoudstechnici op het gebied van afdichtingstechniek laten scholen? Geen probleem - ook dat doen wij voor u.

EagleBurgmann Netherlands B.V. heeft een goed gesorteerd magazijn met mechanische asafdichtingen, stopbuspakkingen, vlakke afdichtingen en kogelafsluiters.
En wat niet op voorraad is wordt op de kortst mogelijke termijn bezorgd. Zo zijn wij in staat optimaal op uw wensen te reageren.

In onze service werkplaats kan een veelvoud van werkzaamheden worden uitgevoerd; totale revisie van mechanische asafdichtingen en onderhoud en reparatie van afdichtingssystemen. Productiemogelijkheden voor statische afdichtingsringen. U kunt vertrouwen op een optimale en vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden.
www.eagleburgmann.nl
EDO PUMPS nv  
Boom (B)
Edze Trading B.V.  
Balk (NL)
Eekels Belgium  
Stabroek (B)
Eekels Pompen B.V.  
Ridderkerk (NL)
Eekels Pompen B.V.  
Geleen (NL)
Egger Turo Pumps Belgium BVBA Egger Turo Pumps Belgium BVBA
Dilbeek (B)
Egger Turo Pumps Belgium BVBA verzorgt in België en Nederland de technische en commerciële ondersteuning voor de producten van Emile Egger & Cie met hoofdvestiging in Zwitserland.

Als fabrikant van centrifugaalpompen voor beladen, abrasieve, gevoelige en luchthoudende vloeistoffen alsmede elke andere specifieke of moeilijke toepassing, genieten wij wereldfaam in o.a. de chemische-, petrochemische-, papier-, beton-, granulaat-, recycling-, latex-, suiker-, waterzuiveringindustrie.

Kenmerken zijn:
onverstopbaar; hoog rendement; zeer lange levensduur; probleemoplosser; zeer lage onderhoudskosten.

Tevens fabrikant van de Egger IRIS® regelklep welke eveneens zijn sporen verdiend heeft in vele branches.

Als familiebedrijf sinds 1947 een begrip in de pompenmarkt.
www.eggerpumps.com
Van der Ende Group  
Maasdijk (NL)
Van der Ende Group (Oss)  
Oss (NL)
Engineered Pumps Holland BV  
Hoofddorp (NL) www.engineered-pumps.eu
European Pump Services B.V.  
Oud Gastel (NL)
EPS BV is gespecialiseerd in de verkoop, installatie en engineering van eenvoudige tot zeer geavanceerde pompsystemen welke inzetbaar zijn binnen de Maritime Logistics.

Door het klantspecifiek engineeren van systemen kan aan praktisch alle klanteisen en -wensen worden voldaan zonder dat de geldende wet- en regelgeving uit het oog wordt verloren.

Uit onze lijn ITT Bornemann pompen levert EPS diverse typen 2-schroefspindelpompen (wormpompen), uit onze lijn ITT Goulds levert EPS diverse type centrifugaalpompen en zijn van beide pomplijnen alle onderdelen ook nog apart te bestellen. Daarnaast zijn wij exclusief distributeur van Apollo Pompen, waarin we onder meer NH3 applicaties aan kunnen bieden en onderhouden.

Door de inzet van een gemotiveerd en ervaren team is EPS in staat om de pompsystemen (eventueel inclusief besturing) te installeren. Daarnaast is de uitgebreide werkplaats volledig ingericht om op de juiste wijze alle merken en type pompen te repareren of te reviseren.
Voor het installeren, onderhouden of repareren van pompen en pompsystemen op locatie, is er een speciaal onderhoudsteam samengesteld van ervaren monteurs. Dit team beschikt over alle benodigde apparatuur, zodat zij zelfstandig, snel en vakkundig te werk kunnen gaan op iedere locatie binnen en buiten Nederland.

Tevens zijn wij VCA*, ISO 9001 en IECEx 03 gecertificeerd.
Fastfood Support v/h ALLTRAC International BV  
(NL)
Flowcomm BV  
Breda (NL)
Flowhow BV  
Assen (NL)
Flowlink BV  
Breda (NL)
Flowquip  
Almelo (NL)
Flowserve B.V.  
Westknollendam (NL)
Flowserve BV  
Etten-Leur (NL)
Flowserve NV  
Verrebroek (B)
Flowtec BVBA  
Tessenderlo (B)
FLUX Pompen Benelux BV FLUX Pompen Benelux BV
Zevenaar (NL)
FLUX is de specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van verschillende soorten pompen, vloeistofmeters, roerwerken en een breed assortiment accessoires. Onze pompen zijn geschikt voor het verpompen en afvullen van nagenoeg alle mogelijke vloeistoffen. Met innovatieve oplossingen worden er klantgerichte producten geproduceerd die voldoen aan de hoge Duitse kwaliteitseisen. Alle FLUX producten worden succesvol toegepast in de chemische en farmaceutische industrie, machinebouw, galvanotechniek, petrochemie,oppervlakte behandeling, levensmiddelen, waterbehandeling en afvalwater verwerking.

Ons omvangrijke leveringsprogramma bestaat uit volgende productgroepen die wij zelf in Duitsland produceren:
- Vat- en Containerpompen
- Wormpompen en Pompensets
- Digitale Vloeistofmeters
- Pneumatische Membraanpompen
- Centrifugaal Insteekpompen
- Elektrische Roerwerken
- Accessoires
- Roerwerken
- Sondermann Magneetgekoppelde centrifugaalpompen
www.flux-pompen.nl
Foresta Trading bv  
Dodewaard (NL)
Fristam B.V.  
Culemborg (NL)
Fybroc Europe  
Heerenveen (NL)


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube