Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 41

DAB Pumps (België) B.V.  
Groot-Bijgaarden (België)
DAB Pumps (Nederland) B.V.  
Drunen (NL)
Damen Dredging Equipment B.V.  
Nijkerk (Gld) (NL)
DBR Pumps + Parts B.V. DBR Pumps + Parts B.V.
Sliedrecht (NL)
D.B.R. Pumps & Parts is sinds jaar en dag specialist op het gebied pompen zowel diesel- als electrisch aangedreven. Wij zijn producent van DBR FREM diesel gedreven pompsets. Deze mobiele dieselgedreven pompsets worden bijvoorbeeld ingezet als nood FIFI. D.B.R. dieselgedreven FREM sets zijn leverbaar met uiteenlopende capaciteiten en opvoerhoogten.D.B.R. Pumps & Parts levert een breed assortiment pompen en parts direct uit voorraad. DBR Pumps & Parts, leverancier van de onderstaande merken:Johnson, SPX, Stork, Varisco, Gianneschi, Forani, Clasal, Pentax , Membraanpompen, Nocchi, Cucchi, Speck,Sigma handvleugelpompen, hydrofoorsets, spare parts voor dieselmotoren o.a. MTU, Mitsubishi, Volvo, MAN, Caterpillar, e.a.
www.dbr-bv.nl
Dellmeco Membraanpompen Benelux  
Didam (NL)
Delta Pompen B.V. - PRO ROTATING  
Groningen (NL)
Delta-P Hygienic Process Equipment  
Nijmegen (NL)
DEMA-shop BVBA  
ROESELARE (Belgïe)
Demaco Holland B.V.  
Noord-Scharwoude (NL)
Desman Pumps B.V.  
Alphen ad Rijn (NL)
DESMI BV  
Alblasserdam (NL)
Dijkstra Vereenigde B.V.  
Lelystad (NL)
Distrilab B.V.  
Leusden (NL)
Distrimex Pompen & Service B.V.  
Doetinchem (NL)
Doddema Locking  
Hendrik Ido Ambacht (NL)
Duijvelaar Pompen B.V.  
Alphen ad Rijn (NL)
EagleBurgmann Netherlands BV EagleBurgmann Netherlands BV
Veenendaal (NL)
EagleBurgmann Netherlands B.V. is een dochteronderneming van Eagle Burgmann Industries in Duitsland. Het bedrijf werd in 1990 opgericht als vervolg van het bedrijfsbureau dat reeds vele jaren in Nederland actief was.

De after-sales staat bij ons voorop; snel reageren en betrouwbaarheid zijn de belangrijkste troeven. U wilt uw onderhoudstechnici op het gebied van afdichtingstechniek laten scholen? Geen probleem - ook dat doen wij voor u.

EagleBurgmann Netherlands B.V. heeft een goed gesorteerd magazijn met mechanische asafdichtingen, stopbuspakkingen, vlakke afdichtingen en kogelafsluiters.
En wat niet op voorraad is wordt op de kortst mogelijke termijn bezorgd. Zo zijn wij in staat optimaal op uw wensen te reageren.

In onze service werkplaats kan een veelvoud van werkzaamheden worden uitgevoerd; totale revisie van mechanische asafdichtingen en onderhoud en reparatie van afdichtingssystemen. Productiemogelijkheden voor statische afdichtingsringen. U kunt vertrouwen op een optimale en vakbekwame uitvoering van de werkzaamheden.
www.eagleburgmann.nl
EDO PUMPS nv  
Boom (België)
Edze Trading B.V.  
Balk (NL)
Eekels Belgium  
Stabroek (België)
Eekels Pompen B.V.  
Ridderkerk (NL)
Eekels Pompen B.V.  
Geleen (NL)
Egger Turo Pumps Belgium BVBA Egger Turo Pumps Belgium BVBA
Dilbeek (België)
Egger Turo Pumps Belgium BVBA verzorgt in België en Nederland de technische en commerciële ondersteuning voor de producten van Emile Egger & Cie met hoofdvestiging in Zwitserland.

Als fabrikant van centrifugaalpompen voor beladen, abrasieve, gevoelige en luchthoudende vloeistoffen alsmede elke andere specifieke of moeilijke toepassing, genieten wij wereldfaam in o.a. de chemische-, petrochemische-, papier-, beton-, granulaat-, recycling-, latex-, suiker-, waterzuiveringindustrie.

Kenmerken zijn:
onverstopbaar; hoog rendement; zeer lange levensduur; probleemoplosser; zeer lage onderhoudskosten.

Tevens fabrikant van de Egger IRIS® regelklep welke eveneens zijn sporen verdiend heeft in vele branches.

Als familiebedrijf sinds 1947 een begrip in de pompenmarkt.
www.eggerpumps.com
Egger TURO Pumps Holland bv  
Soest (NL)
Eijgenraam Koeltechniek  
De Meern (NL)
EMEC Benelux B.V. EMEC Benelux B.V.
Best (NL)
Van der Ende Groep Van der Ende Groep
Maasdijk (NL)
Van der Ende Groep is toonaangevende bedenker, producent en leverancier van technische producten op het gebied van watertechniek, luchtbehandeling en (industriële) filtratietechniek. Al 35 jaar produceren en leveren we een breed assortiment pompen en toebehoren, waterbehandelingsinstallaties, elektromotoren, frequentieregelaars, (regel)afsluiters, ventilatoren en industriële filterinstallaties. Wij bieden specialistisch advies en snelle uitgebreide technische dienstverlening aan de industrie, land- en tuinbouw, aannemerij en overheid. Onze vele innovatieve producten worden wereldwijd afgenomen.

Van der Ende Groep is importeur, dealer en partner van een aantal gerenommeerde fabrikanten, waaronder Lowara, Grindex, Danfoss, Vacon, Selwood, Jabsco, Injecta, Finder, ITT, Faggiolati, Cantoni, Reko, Proril (voorheen AFEC), Allen-Bradley, Sirai en Metal Work.
Exclusief dealerschap in Nederland voor Grindex.
Officiële fabrieksvertegenwoordiging in Nederland voor Proril en Danfoss.
Officiële fabrieksvertegenwoordiging voor Lowara, Vogel, Faggiolati en Reko voor de agrarische sector.
www.vanderendegroep.nl
Van der Ende Groep (Oss)  
Oss (NL)
Engineered Pumps Holland BV  
Hoofddorp (NL)
European Pump Services B.V. European Pump Services B.V.
Oud Gastel (NL)
EPS BV is gespecialiseerd in de verkoop, installatie en engineering van eenvoudige tot zeer geavanceerde pompsystemen welke inzetbaar zijn binnen de Maritime Logistics.

Door het klantspecifiek engineeren van systemen kan aan praktisch alle klanteisen en -wensen worden voldaan zonder dat de geldende wet- en regelgeving uit het oog wordt verloren.

Uit onze lijn ITT Bornemann pompen levert EPS diverse typen 2-schroefspindelpompen (wormpompen), uit onze lijn ITT Goulds levert EPS diverse type centrifugaalpompen en zijn van beide pomplijnen alle onderdelen ook nog apart te bestellen.

Door de inzet van een gemotiveerd en ervaren team is EPS in staat om de pompsystemen (eventueel inclusief besturing) te installeren. Daarnaast is de uitgebreide werkplaats volledig ingericht om op de juiste wijze alle merken en type pompen te repareren of te reviseren.
Voor het installeren, onderhouden of repareren van pompen en pompsystemen op locatie, is er een speciaal onderhoudsteam samengesteld van ervaren monteurs. Dit team beschikt over alle benodigde apparatuur, zodat zij zelfstandig, snel en vakkundig te werk kunnen gaan op iedere locatie binnen en buiten Nederland.

Tevens zijn wij VCA*, ISO 9001 en IECEx 03 gecertificeerd.
www.epsbv.com
Fastfood Support v/h ALLTRAC International BV  
(NL)
Flowhow BV Flowhow BV
Assen (NL)
Flowhow BV is een onderneming met meer dan 15 jaar ervaring in het leveren en onderhouden van een breed scala aan proces componenten.

Van zowel aseptische en hyginische proces componenten in de voeding-, genotmiddelen industrie en industriële pompen en vacuum pompen.

De kracht van Flowhow BV. is het leveren van componenten met de kennis van de verschillende applicaties waar deze componenten worden ingezet, zodat samen met de klant de juiste keuzes kan worden gemaakt in ontwerp en prijsstelling.

Door ons brede assortiment aan pompen en vacuüm pompen kunnen wij vrijwel alle pomp applicaties invullen en kunt u uw behoefte voor pomp en andere proces componenten bij één leverancier onderbrengen.

We doen echter meer. Door ons technische dienstverlening, uitgebreide kennis van processen en applicaties kunnen wij ook de periodieke service of zelfs het complete onderhoud voor u uit handen nemen.

Samengevat, Flowhow BV kan adequaat reageren op al uw aanvragen voor proces componenten voor zowel de hygiënische als de industriële markt.

Focus richting klant en servicegerichtheid zijn de sleutelwoorden die van toepassing zijn op Flowhow BV.
www.flowhow.nl
Flowlink BV  
Breda (NL)
Flowquip Flowquip
Almelo (NL) www.flowquip.nl
Flowserve BV  
Etten-Leur (NL)
Flowserve NV  
Verrebroek (België)
Flowtec BVBA  
Tessenderlo (België)
FLUX Pompen Benelux BV FLUX Pompen Benelux BV
Zevenaar (NL)
FLUX is de specialist op het gebied van ontwikkeling en productie van verschillende soorten pompen, vloeistofmeters, roerwerken en een breed assortiment accessoires. Onze pompen zijn geschikt voor het verpompen en afvullen van nagenoeg alle mogelijke vloeistoffen. Met innovatieve oplossingen worden er klantgerichte producten geproduceerd die voldoen aan de hoge Duitse kwaliteitseisen. Alle FLUX producten worden succesvol toegepast in de chemische en farmaceutische industrie, machinebouw, galvanotechniek, petrochemie,oppervlakte behandeling, levensmiddelen, waterbehandeling en afvalwater verwerking.

Ons omvangrijke leveringsprogramma bestaat uit volgende productgroepen die wij zelf in Duitsland produceren:
- Vat- en Containerpompen
- Wormpompen en Pompensets
- Digitale Vloeistofmeters
- Pneumatische Membraanpompen
- Centrifugaal Insteekpompen
- Elektrische Roerwerken
- Accessoires
- Roerwerken
- Sondermann Magneetgekoppelde centrifugaalpompen
www.flux-pompen.nl
Foresta Trading bv  
Tiel (NL)
Fristam B.V.  
Culemborg (NL)
Fybroc Europe  
Heerenveen (NL)


Copyright © PompenGids.net 2020


   Twitter    Facebook    YouTube