Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 45

Gardner Denver Belgium N.V.  
Antwerpen (B)
Gardner Denver Nederland B.V.  
Woerden (NL)
GEA Nederland  
Deventer (NL)
Geveke Pompen Geveke Pompen
Amsterdam (NL) www.geveke.com
Geveke Process Technology NV  
Vilvoorde (B)
Gillain & Co.  
Aartselaar (B)
GPW Turbine Support bv GPW Turbine Support bv
Stellendam (NL)
GPW Turbine Support is een service leverend bedrijf wat naast het turbine revisie & onderhoud, tevens pompen reviseert & reconditioneert en is leverancier van Depac mechanical seals.
Doelstelling is om pompen op een dusdanige manier te reviseren dat deze weer voldoen aan de nieuwbouw waarden en door (als het mogelijk is) stationaire seals toe te passen de standtijd van uw pompen te verhogen.
GPW is gevestigd in Stellendam en zit dus zeer centraal in het Europoort en Botlek gebied, maar ons werkgebied is door heel Nederland
GPW komt uw pompen op de lokatie demonteren, reviseren in eigen werkplaats en op lokatie weer monteren, uitlijnen en eventueel in bedrijf nemen.
Wij reviseren alle voorkomende merken van pompen.
www.gpwturbinesupport.nl
Grundfos Nederland B.V.  
Almere (NL)
Haagen Draaijer B.V.  
Krimpen aan den IJssel (NL)
Hatenboer-Water b.v.  
Schiedam (NL)
Van Heck  
Noordwolde (NL)
Hendor Pompen BV  
Bladel (NL) www.hendor.com
Henemova Pomptechniek  
Eindhoven (NL)
Hermetic Benelux/Lederle Benelux  
Breda (NL)
Hethon Nederland B.V. Hethon Nederland B.V.
Doetinchem (NL)
HETHON beschikt over specialistische kennis, jarenlange ervaring en betrokkenheid en geeft realistisch advies op het gebied van grondstof dosering. Op het gebied van moeilijk stromende stoffen zijn zij expert en bijten zich vast in de uitdaging van opdrachtgevers en laten niet los als het moeilijk word. Zij bieden niet alleen doseermachines aan maar kunnen meer dan dat. Voor totaal oplossingen op doseer gebied bent u bij hen aan het goede adres. Hierdoor kunnen vele componenten voor vloeistof en droge stof behandeling samengevoegd worden tot complete doseer- en transportsystemen, volumetrisch en gravimetrisch. Inclusief weging en besturing! De HETHON-Feeder is een uniek eigen product waar zij trots op kunnen zijn, en heeft veel klanten geholpen om lastige doseerproblemen op te lossen.

Exclusieve vertegenwoordigingen voor onderstaande pompmerken:
G.R.I.( Gorman Rupp Industries) :kleine doseer- en transportpompen voor chemicaliën en borstelloze DC-circulatiepompen voor de OEM markt;
YTS ( Yamada Technical Services) : membraanpompen voor alle vloeistoffen in alle takken van de industrie,
rechtstreeks uit de Europese voorraad die bij ons in het pand gevestigd is,
Fügut: vacuümpompen voor monstername apparatuur en voor complete vacuümsystemen alsmede Haag+Zeissler :Rotary Unions de draaiende doorvoeren voor stoom, thermische olie, koelmiddelen enz.
Sinds een aantal jaren vertegenwoordigen wij ook
Nakakin: Lobbenpompen in de hoogst verkrijgbare kwaliteit! Hethon schrikt er niet voor terug haar relaties te assisteren bij de juiste keuze betreffende chemische- en toepassingsgeschiktheid.

Zowel de OEM markt met grote aantallen als de enkele vervangingspomp worden door intensief getrainde medewerkers zeer bekwaam geadviseerd.
www.hethon.nl
Hidrostal BV  
Dordrecht (NL)
HLP Group HLP Group
Vianen (Ut) (NL)
HLP Group (Holland Legacy Pump Group) is een Nederlandse pompfabrikant, gevestigd in de directe omgeving van Utrecht. De HLP group is een jonge organisatie, maar met zeer ervaren medewerkers. Praktisch iedereen heeft zijn of haar wortels in de pompindustrie en brengt een jarenlange ervaring mee.

De organisatie is opgericht door een groep pompspecialisten, met als doel de technieken van centrifugaal- en verdringerpompen te combineren en met hun bestaande ervaring en kennis van de markt een sterke basis te vormen.

We leveren pompen en pompoplossing met een Nederlands certificaat van oorsprong. We richten ons op voortdurende verbetering en werken samen met alle welbekende marktpartners, bijvoorbeeld voor elektromotoren en sealsystemen.
Ook onze toeleveranciers voor metaalbewerking en laswerk beschikken binnen onze markt over een langdurig gewortelde Nederlandse achtergrond. We hebben een productielocatie die speciaal ontwikkeld is voor het bewerken van de wormassen en het samenbouw en testen van pompen in Nederland.

TEAMWORK tussen onze hlp medewerkers, onze klanten en overige partners is ons doel.
www.hlpgroup.nl
Homa Pompen B.V.  
Gorinchem (NL)
Houttuin B.V.  
(NL)
Hydrochemie-Conhag B.V.  
Berkel en Rodenrijs (NL)
Hydrotec International b.v Hydrotec International b.v
Hilversum (NL)
Hydrotec International is sinds 1989 actief als importeur en handelsonderneming op de Nederlandse pompenmarkt en heeft zich door de jaren heen ontwikkelt tot dé leverancier van slijtdelen voor monopompen zoals rotoren, statoren en veel andere in alle materiaalsoorten tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast biedt Hydrotec International een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding met betrekking tot de verkoop van verdringerpompen en centrifugaalpompen. De eigen merk Hydrotec producten bevestigen het gegeven dat kwaliteit gunstig geprijsd kan zijn en bezuinigd kan worden op menig onderhoudsbudget zonder kwaliteitsverlies. Nu en in de toekomst staat de zorg voor kwaliteit en service centraal. Dit uit zich in het direct inspelen op de wensen en behoeften van de klant door het aanbieden van kwaliteitsproducten, passende oplossingen voor uw pompproblemen en vakkundige revisie.

Dynamisch balanceren van pompwaaiers, ventilatoren etc.

Uitlijnen d.m.v. laserliner

Standart Pompa, compleet programma enkel- en meertraps centrifugaalpompen
en vuilwater pompen in Gietijzer, Brons en RVS voor scheepvaart en industrie.

PF Pumpen, excentrische wormpompen , ook wel monopompen genoemd, van doseerpomp tot volume pomp. Leverbaar in industrie of levensmiddel uitvoering.

non-oem vervangende onderdelen en pompen voor Warman AH serie en een aantal ander types

Vervangende Pompen en Non oem onderdelen voor Waukesha Universal 1 & 2, Wright, en Ampco snaitaire draaizuigerpompen

Mouvex Abaque slangenpompen (voorheen Blackmer).
Slangen passend voor o.m. Bredel, VedreFlex etc.

SEF flexible waaierpompen.

Hydrotec balkeerkleppen.

Vervangende mechanical seals voor vrijwel alle bekende merken als Burgmann, AES, John Crane enz.
www.hydrotec-int.nl
Inventflow b.v.  
Almelo (NL)
Industrial Pump Group (I.P.G.) BV  
Velsen-noord (NL)
Iwaki Belgium N.V.  
Tessenderlo (B)
Iwaki Europe, Branch NL  
hengelo (NL)
Jansen Pompentechniek BV Jansen Pompentechniek BV
Rijkevoort (NL)
Jansen Pompentechniek BV. Als merkonafhankelijk leverancier en reparatiebedrijf van pompen zijn wij in staat een complete range pompen- en pompinstallaties aan te bieden, alsmede het installeren, het repareren en het onderhouden hiervan. Het leverancieronafhankelijke karakter, alsmede de ervaring opgedaan in diverse industrieën en bedrijfstakken, maakt het mogelijk een klantspecifieke oplossing te vinden voor elk probleem. Het leveren en het adviseren als het gaat om (industriële) appendages, pomponderdelen, thermometers, flow-, druk- en niveaumeters, doseersystemen, behoort ook tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van diverse leveranciers binnen de EU kunnen we daarbij vaak tegen concurrerende prijzen aanbieden.
www.pompentechniek.nl
JB Pompen  
Veilingweg 27b (NL)
JD techniek  
Emmen (NL)
A. de Jong T.H. B.V.  
Papendrecht (NL) www.adejongth.nl
J. de Jonge flowsystems B.V.  
Vlaardingen (NL)
J. de Jonge flowsystems N.V.  
Antwerpen (B)
Technisch Bureau Paul Julien & Co  
Apeldoorn (NL)
Vanderkamp Pompen  
Zwolle (NL)
Kennis van Pompen  
Alphen aan den Rijn (NL)
Kin Pompentechniek BV  
Rijen (NL)
Klaus Union BV  
Arnhem (NL)
Van Kleef Techniek  
Helmond (NL)
Knf Verder  
Aartselaar (B)
KNF Verder B.V.  
Vleuten (NL)
Kobato BV  
Ootmarsum (NL)
KOMAK INDUSTRY BV  
Nieuwerkerk aan den IJssel (NL)
Krol pompen/waterstofzuigers  
Rotterdam (NL) www.krolpompen.nl
KSB Belgium  
Wavre-Bierges (B)
KSB Nederland B.V.  
Zwanenburg (NL)
Kwakernaak B.V.  
Groot-Ammers (NL)


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube