Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 46

Gardner Denver Belgium N.V.  
Antwerpen (België)
Gardner Denver Nederland B.V.  
Woerden (NL) www.gardnerdenver.com
GEA Nederland  
Deventer (NL)
Geveke Pompen Geveke Pompen
Amsterdam (NL) www.geveke.com
Geveke Process Technology NV  
Vilvoorde (België)
Gillain & Co.  
Aartselaar (België)
GPW Turbine Support bv GPW Turbine Support bv
Stellendam (NL)
GPW Turbine Support is een service leverend bedrijf wat naast het turbine revisie & onderhoud, tevens pompen reviseert & reconditioneert en is leverancier van Depac mechanical seals.
Doelstelling is om pompen op een dusdanige manier te reviseren dat deze weer voldoen aan de nieuwbouw waarden en door (als het mogelijk is) stationaire seals toe te passen de standtijd van uw pompen te verhogen.
GPW is gevestigd in Stellendam en zit dus zeer centraal in het Europoort en Botlek gebied, maar ons werkgebied is door heel Nederland
GPW komt uw pompen op de lokatie demonteren, reviseren in eigen werkplaats en op lokatie weer monteren, uitlijnen en eventueel in bedrijf nemen.
Wij reviseren alle voorkomende merken van pompen.
www.gpwturbinesupport.nl
Grundfos Nederland B.V.  
Almere (NL)
Hatenboer-Water b.v.  
Schiedam (NL)
Van Heck  
Noordwolde (NL)
Hendor Pompen BV  
Bladel (NL) www.hendor.com
Henemova Pomptechniek  
Eindhoven (NL)
Hermetic Benelux/Lederle Benelux  
Breda (NL)
Hethon Nederland B.V. Hethon Nederland B.V.
Doetinchem (NL)
Hethon beschikt over specialistische kennis, jarenlange ervaring en betrokkenheid en geeft realistisch advies op het gebied van grondstof dosering. Op het gebied van moeilijk stromende stoffen zijn wij expert en bijten ons vast in de uitdaging van onze opdrachtgevers en laten niet los als het moeilijk word. Wij bieden niet alleen doseermachines aan maar kunnen meer dan dat. Voor totaal oplossingen op doseer gebied bent u bij ons aan het goede adres. Hierdoor kunnen vele componenten voor vloeistof en droge stof behandeling samengevoegd worden tot complete doseer- en transportsystemen, volumetrisch en gravimetrisch. Inclusief weging en besturing! De Hethon-Feeder is een uniek eigen product waar wij trots op zijn, en heeft veel klanten geholpen heeft om lastige doseerproblemen op te lossen.

Wij vertegenwoordigen voor onze ‘nat-tak’
G.R.I.( Gorman Rupp Industries) :kleine doseer- en transportpompen voor chemicaliën;
YTS ( Yamada Technical Services) : membraanpompen voor alle vloeistoffen in alle takken van de industrie,
rechtstreeks uit de Europese voorraad die bij ons in het pand gevestigd is,
Fürgut: vacuümpompen voor monstername apparatuur en voor complete vacuümsystemen alsmede Haag+Zeissler :Rotary Unions de draaiende doorvoeren voor stoom, thermische olie, koelmiddelen enz.
Sinds een aantal jaren vertegenwoordigen wij ook
Nakakin: Lobbenpompen in de hoogst verkrijgbare kwaliteit! Hethon schrikt er niet voor terug haar relaties te assisteren bij de juiste keuze betreffende chemische- en toepassingsgeschiktheid.
Bürgmer: Afsluitkleppen

Zowel de OEM markt met grote aantallen als de enkele vervangingspomp worden door intensief getrainde medewerkers zeer bekwaam geadviseerd.
www.hethon.nl
Hidrostal BV  
Dordrecht (NL)
HLP Group HLP Group
Vianen (Ut) (NL)
HLP Group (Holland Legacy Pump Group) is een Nederlandse pompfabrikant, gevestigd in de directe omgeving van Utrecht. De HLP group is een jonge organisatie, maar met zeer ervaren medewerkers. Praktisch iedereen heeft zijn of haar wortels in de pompindustrie en brengt een jarenlange ervaring mee.

De organisatie is opgericht door een groep pompspecialisten, met als doel de technieken van centrifugaal- en verdringerpompen te combineren en met hun bestaande ervaring en kennis van de markt een sterke basis te vormen.

We leveren pompen en pompoplossing met een Nederlands certificaat van oorsprong. We richten ons op voortdurende verbetering en werken samen met alle welbekende marktpartners, bijvoorbeeld voor elektromotoren en sealsystemen.
Ook onze toeleveranciers voor metaalbewerking en laswerk beschikken binnen onze markt over een langdurig gewortelde Nederlandse achtergrond. We hebben een productielocatie die speciaal ontwikkeld is voor het bewerken van de wormassen en het samenbouw en testen van pompen in Nederland.

TEAMWORK tussen onze hlp medewerkers, onze klanten en overige partners is ons doel.
www.hlpgroup.nl
Homa Pompen B.V.  
Gorinchem (NL)
Houttuin B.V.  
Delden (NL)
Hydrochemie-Conhag B.V.  
Berkel en Rodenrijs (NL)
Hydrotec International b.v Hydrotec International b.v
Hilversum (NL)
Hydrotec International is sinds 1989 actief als importeur en handelsonderneming op de Nederlandse pompenmarkt en heeft zich door de jaren heen ontwikkelt tot dé leverancier van slijtdelen voor monopompen zoals rotoren, statoren en veel andere in alle materiaalsoorten tegen zeer scherpe prijzen. Daarnaast biedt Hydrotec International een uitstekende prijs / kwaliteit verhouding met betrekking tot de verkoop van verdringerpompen en centrifugaalpompen. De eigen merk Hydrotec producten bevestigen het gegeven dat kwaliteit gunstig geprijsd kan zijn en bezuinigd kan worden op menig onderhoudsbudget zonder kwaliteitsverlies. Nu en in de toekomst staat de zorg voor kwaliteit en service centraal. Dit uit zich in het direct inspelen op de wensen en behoeften van de klant door het aanbieden van kwaliteitsproducten, passende oplossingen voor uw pompproblemen en vakkundige revisie.

Dynamisch balanceren van pompwaaiers, ventialtoren etc.

Uitlijnen d.m.v. laserliner

Standart Pompa, compleet programma enkel- en meertraps centrifugaalpompen
en vuilwater pompen in Gietijzer, Brons en RVS voor scheepvaart en industrie.

PF Pumpen, excentrische wormpompen , ook wel monopompen genoemd, van doseerpomp tot volume pomp. Leverbaar in industrie of levensmiddel uitvoering.

non-oem vervangende onderdelen en pompen voor Warman AH serie en een aantal ander types

Vervangende Pompen en Non oem onderdelen voor Waukesha Universal 1 & 2, Wright, en Ampco snaitaire draaizuigerpompen

Mouvex Abaque slangenpompen (voorheen Blackmer).
Slangen passend voor o.m. Bredel, VedreFlex etc.

SEF flexible waaierpompen.

Hydrotec balkeerkleppen.

Hoogwaardige industriële pomp coatings.
www.hydrotec-int.nl
Inacom Instruments Inacom Instruments
Overberg (NL)
Handelsfirma van producten voor het laboratorium zoals slangenpompen (peristaltisch), tandradpompen en plunjer pompen voor vloeistoffen en andere laboratorium producten voor o.a. chromatografie, scheidingstechnieken en research opstellingen.
www.inacom.nl
Inventflow b.v. Inventflow b.v.
Almelo (NL)
Inventflow is een onderneming met een ruime ervaring in het leveren en onderhouden van een breed scala aan procescomponenten. Van zowel hygiënische en aseptische procescomponenten in de voeding-, genotsmiddelen- en pharmaindustrie tot industriële pompen.

Inventflow is specialist op het gebied van service en onderhoud aan pompen en systemen. Met ons gespecialiseerde team van deskundige mensen haalt u expertise in huis voor advies, verkoop en distributie van pompen en systemen. Daarnaast beschikt u met Inventflow over een sterke servicepartner.

Inventflow is actief in de Benelux en Duitsland met eigen verkoopkantoren. Inventflow is A-partner van Grundfos en beschikt over de vertegenwoordiging van ARBO, Gulbinat, Yamada membraanpompen, Egger pompen en de Wangen Schroefspindelpomp voor de foodindustrie. Tevens uw partner voor service van oa. Hilge, Egger, Seepex, DEPA, ELRO, Bornemann, Hovap etc. ISO en VCA gecertificeerd.
www.inventflow.nl
Industrial Pump Group (I.P.G.) BV  
Velsen-noord (NL)
Iwaki Belgium N.V.  
Tessenderlo (België)
Iwaki Europe, Branch NL  
hengelo (NL)
Jansen Watertechniek Jansen Watertechniek
Rijkevoort (NL)
Jansen Pompen- & Watertechniek. Als merkonafhankelijk leverancier en reparatiebedrijf van pompen zijn wij in staat een complete range pompen- en pompinstallaties aan te bieden, alsmede het installeren, het repareren en het onderhouden hiervan. Het leverancieronafhankelijke karakter, alsmede de ervaring opgedaan in diverse industrieën en bedrijfstakken, maakt het mogelijk een klantspecifieke oplossing te vinden voor elk probleem. Ook is er geruime kennis aanwezig betreffende diverse waterzuiveringtechnieken en scheidingsprocessen. Het leveren en het adviseren als het gaat om (industriële) appendages, pomponderdelen, thermometers, flow-, druk- en niveaumeters, doseer- en mengsystemen, behoort ook tot de mogelijkheden. Door gebruik te maken van diverse leveranciers binnen de EU kunnen we daarbij vaak tegen concurrerende prijzen aanbieden.
www.pompentechniek.nl
JB Pompen  
Monster (NL)
JD techniek  
Emmen (NL)
A. de Jong T.H. B.V.  
Papendrecht (NL) www.adejongth.nl
J. de Jonge flowsystems B.V.  
Vlaardingen (NL)
J. de Jonge flowsystems N.V.  
Antwerpen (België)
Technisch Bureau Paul Julien & Co  
Apeldoorn (NL)
Vanderkamp Pompen  
Zwolle (NL)
Kennis van Pompen Kennis van Pompen
Alphen aan den Rijn (NL)
KENNIS VAN POMPEN is gespecialiseerd in het verzorgen van trainingen en adviezen op het gebied van pompen en pompsystemen in de rioleringsmarkt. KENNIS VAN POMPEN adviseert over rioolpompen, gemalen, drukriolering, beheer en onderhoud. Daarnaast ondersteunnen wij op het gebied van standaard eisenprogramma's (PVE), beoordelen aanbiedingen en leveren gemalen en drukriolering technisch op. Tevens ondersteund KENNIS VAN POMPEN gemeentes bij het opstellen van bestekken volgens de BRL K14020/01, Kwaliteitgestuurd onderhoud aan gemalen en leid instalatiebedrijven hiervoor op.
www.kennisvanpompen.nl
Kin Pompentechniek BV  
Rijen (NL)
Kirloskar Pompen B.V. Kirloskar Pompen B.V.
Almelo (NL)
Kirloskar Pompen BV (KPBV) Incorporated in 2008,is a subsidiary of Kirloskar Brothers Limited, India with its head office based in the Netherlands. The responsibilities are setting up distribution network in Europe, Marketing support for Distributors, Technical support such as: Engineering / Service and After service, Creation of Kirloskar brand in Europe and Stocking and assembly of pumps. KPBV will provide superb customer service and fast and reliable delivery. At the same time, KPBV's further success will depend on securing new customers in the served markets.
The key markets are Power, Water / Waste water and sewage, Industry, Irrigation, Distribution, Service and After service. Each of the served segment's market needs are shaped by the desire to procure quality products at reasonable prices. KPBV is in the position to offer just that to their clientele, and the products must help their clients to better add value to their own end customers. The product focus is to cater to these markets are on Spiltcase Pumps, End Suction Pumps and Vertical Turbine Pumps. We have a distribution network in Netherlands, Portugal, Spain, Italy, Turkey, Norway, Hungary, Czech Republic, Belgium, Austria and Germany.
www.kirloskar.eu
Klaus Union BV  
Arnhem (NL)
Van Kleef Techniek  
Helmond (NL)
Knf Verder  
Aartselaar (België)
KNF Verder B.V.  
Vleuten (NL)
Kobato BV  
Ootmarsum (NL)
KOMAK INDUSTRY BV  
Nieuwerkerk aan den IJssel (NL)
Krol pompen/waterstofzuigers  
Rotterdam (NL) www.krolpompen.nl
KSB Belgium  
Wavre-Bierges (België)
KSB Nederland B.V.  
Zwanenburg (NL)
Kwakernaak B.V.  
Groot-Ammers (NL)


Copyright © PompenGids.net 2020


   Twitter    Facebook    YouTube