Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 26

Verder B.V. Verder B.V.
Groningen (NL)
Tot 1 januari 2013 stonden wij bekend onder de naam Van Wijk & Boerma Pompen B.V. tegenwoordig heten wij Verder B.V. Wij zijn een onderneming met al meer dan 100 jaar ervaring, daarom denken en handelen we bij Verder B.V. vanuit de pompapplicaties en de specifieke klantwens, úw wens! Op basis van de applicaties en behoeftes bieden we een hoogwaardig en breed assortiment pompen. Maar we doen méér. Ook door technische en logistieke dienstverlening én door uitgebreide kennis van processen onderscheiden we ons als toonaangevende pompleverancier.

Met het voeren van de assortimentsstrategie leveren wij een compleet programma pompen. Door het brede aanbod kunnen vrijwel alle pompapplicaties ingevuld worden en kunt u uw behoefte aan pompen bij één leverancier onderbrengen.

Dankzij:
- een breed assortiment pompen
- het leveren van klantgerichte adviezen
- veel kennis en ervaring m.b.t. pompen en processen
bent u bij Verder B.V. altijd verzekerd van...

...de juiste pomp, op de juiste plaats, in uw proces.
www.verderliquids.nl
Verder NV Verder NV
Aartselaar (B)
Passion for Pumps

Pompen zijn zeer belangrijke schakels in bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen we bij Verder NV vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die applicaties en behoeftes bieden we een hoogwaardig en breed assortiment pompen. We doen echter méér. Ook door technische en logistieke dienstverlening en door uitgebreide kennis van processen en applicaties onderscheiden we ons als toonaangevende en onafhankelijke pompleverancier in België.

De strategie: meer leveren dan de pomp

Met het voeren van de assortimentsstrategie levert Verder NV een compleet programma pompen en servicediensten. Door het brede aanbod kunnen vrijwel alle pompapplicaties ingevuld worden en kunt u uw behoefte aan pompen - en pompsystemen - bij één leverancier onderbrengen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om de levering van nieuwe pompen of het incidenteel of planmatig onderhouden daarvan. Besparingen op energieverbruik, milieubelasting en de totale Life Cycle Cost zijn leidend.

Verder NV levert meer; dankzij jarenlange ervaring, het hoge kennisniveau en het voortdurend actueel houden daarvan, onderscheiden wij ons ook door het leveren van een gedegen en maatgesneden advies. In combinatie met ons brede assortiment kunnen we u merkonafhankelijk adviseren voor de optimale pompkeuze in uw proces.

www.verderliquids.be
Verholt  
Ulft (NL)
Visser Nederland  
Zwolle (NL)
Vogelsang B.V.  
Dordrecht (NL)
VOPO Pompen- en machinefabriek B.V.  
De Rijp (NL)
VPaQ Pumps  
Roeselare-Beveren (B)
W&R pomptechniek  
Tiel (NL)
Waterkracht B.V.  
Varsseveld (NL)
Watson-Marlow B.V.  
Barendrecht (NL)
Watson-Marlow Bredel B.V.  
Delden (NL)
Watson-Marlow N.V.  
Zwijnaarde (B)
WB Firepacks  
Zwijndrecht (NL)
WDA Pompen BV  
Hengelo (NL)
Weir Minerals Benelux  
Nederweert (NL)
Wesealit B.V. Wesealit B.V.
Enschede (NL)
Mechanical seals voor al uw pompen, mixers en machines!

Bent u op zoek naar een speciale of standaard mechanical seal, ook wel asafdichting genoemd? Wesealit is gespecialiseerd in de levering van een passende mechanical seal voor iedere situatie. Tevens kunnen wij elk mechanical seal in onze eigen werkplaats reviseren.

Voor advies over de keuze de mechanical seal/asafdichting die het best bij uw situatie past bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u vanuit onze aanzienlijke voorraad voorzien van de juiste mechanical seal. Is uw mechanical seal toch niet tijdig leverbaar dan kunnen wij uw huidige asafdichting zelf reviseren.

Productiestilstand is catastrofaal voor elke onderneming, aangezien hierdoor veel tijd en geld verloren gaan. Dankzij haar krachtige kernactiviteiten kan Wesealit u ook in een dergelijke situatie ondersteunen:

Levering van nieuwe standaard mechanical seals/asafdichtingen: Wesealit beschikt over een aanzienlijke voorraad aan single spring (enkele veer), rubber bellows (rubber-balgen), metal bellows, sinus spring, multi spring, cartridge single, cartridge dual/double mechanical seals. Wanneer een mechanical seal niet voorradig is, is deze in de meeste gevallen de volgende dag leverbaar.

Revisie van mechanical seals: Wesealit heeft haar eigen werkplaats voor revisie van mechanical seals in Enschede. Hierdoor kunnen wij elke mechanical seal reviseren en op korte termijn weer gereed maken.

Levering van nieuwe speciale mechanical seals: Wesealit is gespecialiseerd in de productie van speciale mechanical seals voor uiteenlopende toepassingen. Wij kunnen een speciale mechanical seal leveren, als een standaard mechanical seal voor uw toepassing niet toereikend is.

Wesealit kan in bijna alle gevallen binnen 24 uur een passende mechanical seal van hoogwaardige kwaliteit leveren voor al uw pompen, mixers of andere machines.
www.wesealit.eu
Wildkamp B.V.  
Lutten (NL)
Wilo België  
Ganshoren (B)
Wilo Nederland B.V.  
WESTZAAN (NL)
De Wilo Groep is een wereldwijd vooraanstaande producenten van pompen en pompsystemen voor de gebouwentechniek, watermanagement en de industrie. In de afgelopen decennia transformeerde het bedrijf van verscholen naar zichtbaar en vervolgens tot een digitale marktleider. Wilo telt tegenwoordig wereldwijd meer dan 8.000 medewerkers. Met innovatieve oplossingen, intelligente producten en individuele diensten zorgt Wilo op een slimme, efficiente en klimaatvriendelijke manier voor verplaatsing van water. Met de producten, oplossingen, processen en business modellen staat Wilo als digitale pionier binnen de industrie.

Wilo Nederland B.V. is gevestigd in Westzaan en werkzaam in heel Nederland. Bezoek ons profiel en download de brochure voor meer informatie en contactgegevens of bezoek onze website www.wilo.com/nl/nl
Wilting Hogedruk Techniek Wilting Hogedruk Techniek
Mussel (NL)
Wilting Hogedruk Techniek is specialist in onderdelen, advies en accessoires voor hogedruk-reinigingsapparatuur. Wilting Hogedruk Techniek is uw adres voor onderdelen en toebehoren voor Hogedrukreiniging, Carwash, Rioolreiniging, Truckwash en Tankcleaning, Triplex pompen voor testapplicaties, proces- en doseer-toepassingen, zoals chemicalien-injectie, percolaatwater, omkeerosmose, homogenisatie, ultrafiltratie etc.

Het assortiment is zeer divers, maar dan net even anders.
Ons streven is een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding voor onze klanten.

Voor de industriële reiniging heeft Wilting Hogedruk Techniek de beschikking over een breed programma Cat Pumps & HAWK hogedruk plunjerpompen. Tevens heeft Wilting Hogedruk Techniek de beschikking over het complete leveringsprogramma van professionele koud en warm water hogedrukreinigers van Kränzle.
Voor intensief gebruik in alle mogelijke werkomstandigheden en voor de diverse sectoren heeft Wilting Hogedruk Techniek uitgebreide mogelijkheden voor stationaire hogedrukreinigers op maat.

Nog een verschil met veel bedrijven is, dat U bij ons ook terecht kunt voor:
- Reparatie en onderhoud
- Reparatie en onderhoud bij U op locatie.
- Technische advies

Wilting Hogedruk Techniek is gespecialiseerd in repareren / reviseren / ombouwen van :
- Cat Pumps plunjer en zuiger pompen
- Hawk Pumps Hogedrukpompen
- Kränzle hogedrukreinigers
- Overige merken Hogedrukpompen
- Hogedruk accessoires , drukregelaars , veiligheidsventielen , pulsatiedempers etc etc.
- Overige revisies op aanvraag.

Lange levensduur, minimaal onderhoud en hoge betrouwbaarheid zijn de normale prestaties van Wilting Hogedruk Techniek installaties.

www.hogedruktechniek.nl
Woerner Smeersystemen BV  
Terschuur (NL)
Xylem Water Solutions Belgium BVBA  
Zaventem (B)
Xylem Water Solutions Nederland B.V.  
Dordrecht (NL)
Yamada Europe BV  
Hengelo (NL)
ZP Pompen BV  
Lelystad (NL)
A.S. Zwaans B.V.  
Velddriel (NL)


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube