Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 35

Verder B.V. Verder B.V.
Groningen (NL) www.verder.nl
Verder NV  
Aartselaar (België)
Passion for Pumps

Pompen zijn zeer belangrijke schakels in bedrijfsprocessen. Daarom denken en handelen we bij Verder NV vanuit de pompapplicaties, het proces en de specifieke klantwens. Op basis van die applicaties en behoeftes bieden we een hoogwaardig en breed assortiment pompen. We doen echter méér. Ook door technische en logistieke dienstverlening en door uitgebreide kennis van processen en applicaties onderscheiden we ons als toonaangevende en onafhankelijke pompleverancier in België.

De strategie: meer leveren dan de pomp

Met het voeren van de assortimentsstrategie levert Verder NV een compleet programma pompen en servicediensten. Door het brede aanbod kunnen vrijwel alle pompapplicaties ingevuld worden en kunt u uw behoefte aan pompen - en pompsystemen - bij één leverancier onderbrengen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om de levering van nieuwe pompen of het incidenteel of planmatig onderhouden daarvan. Besparingen op energieverbruik, milieubelasting en de totale Life Cycle Cost zijn leidend.

Verder NV levert meer; dankzij jarenlange ervaring, het hoge kennisniveau en het voortdurend actueel houden daarvan, onderscheiden wij ons ook door het leveren van een gedegen en maatgesneden advies. In combinatie met ons brede assortiment kunnen we u merkonafhankelijk adviseren voor de optimale pompkeuze in uw proces.

www.verder.be
Verholt  
Ulft (NL)
Visser Nederland  
Zwolle (NL)
Vogelsang B.V.  
Dordrecht (NL)
VOPO Pompen- en machinefabriek B.V.  
De Rijp (NL)
Vos | Gekas & Boot Beverwijk BV  
Beverwijk (NL)
Vos | Gekas & Boot Noord BV  
Appingedam (NL)
Vos | Gekas & Boot Products B.V. Vos | Gekas & Boot Products B.V.
Staphorst (NL)
Vos | Gekas & Boot is al vele jaren actief op het gebied van onderhoud en levering van Rotating Equipment; van grote pompen en tandwielkasten tot de kleinste motorreductoren en mechanical seals. Daarnaast beschikken wij over alle vereiste kennis en vakmanschap met betrekking tot conditiebewaking & verbetering, o.a. inzake LCC (Life Cycle Costs) en TCO (Total Cost of Ownership).

Vos | Gekas & Boot is merkonafhankelijk wat ons in staat stelt onafhankelijk advies uit te brengen en zo in te spelen op de specifieke wensen en eisen van de klant. Niet alleen onze klanten profiteren van deze expertise, ook fabrikanten weten de weg te vinden naar Vos | Gekas & Boot. Mede door de bundeling van expertise met onze partners, leveren onze specialisten voor nagenoeg elke situatie een passende oplossing.

Kortom, Vos | Gekas & Boot is een betrouwbare partner, die toegevoegde waarde levert door veel ervaring, goede service en gedegen advies.
www.vos-gekasenboot.com
Vos | Gekas & Boot West B.V.  
Zevenhuizen (NL)
Vos | Gekas & Boot Zaanstad BV  
Zaandam (NL)
Vos | Gekas & Boot Zuid BV  
Nederweert (NL)
W&R pomptechniek  
Tiel (NL)
Waterkracht B.V.  
Varsseveld (NL)
Watson-Marlow B.V.  
Rotterdam (NL)
Watson-Marlow Bredel B.V.  
Delden (NL)
Watson-Marlow N.V.  
Zwijnaarde (België)
WDA Pompen BV  
Hengelo (NL)
Weir Minerals Benelux  
Nederweert (NL)
Weir Minerals Netherlands b.v.  
Venlo (NL)
Wesealit B.V. Wesealit B.V.
Enschede (NL)
Mechanical seals voor al uw pompen, mixers en machines!

Bent u op zoek naar een speciale of standaard mechanical seal, ook wel asafdichting genoemd? Wesealit is gespecialiseerd in de levering van een passende mechanical seal voor iedere situatie. Tevens kunnen wij elk mechanical seal in onze eigen werkplaats reviseren.

Voor advies over de keuze de mechanical seal/asafdichting die het best bij uw situatie past bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen u vanuit onze aanzienlijke voorraad voorzien van de juiste mechanical seal. Is uw mechanical seal toch niet tijdig leverbaar dan kunnen wij uw huidige asafdichting zelf reviseren.

Productiestilstand is catastrofaal voor elke onderneming, aangezien hierdoor veel tijd en geld verloren gaan. Dankzij haar krachtige kernactiviteiten kan Wesealit u ook in een dergelijke situatie ondersteunen:

Levering van nieuwe standaard mechanical seals/asafdichtingen: Wesealit beschikt over een aanzienlijke voorraad aan single spring (enkele veer), rubber bellows (rubber-balgen), metal bellows, sinus spring, multi spring, cartridge single, cartridge dual/double mechanical seals. Wanneer een mechanical seal niet voorradig is, is deze in de meeste gevallen de volgende dag leverbaar.

Revisie van mechanical seals: Wesealit heeft haar eigen werkplaats voor revisie van mechanical seals in Enschede. Hierdoor kunnen wij elke mechanical seal reviseren en op korte termijn weer gereed maken.

Levering van nieuwe speciale mechanical seals: Wesealit is gespecialiseerd in de productie van speciale mechanical seals voor uiteenlopende toepassingen. Wij kunnen een speciale mechanical seal leveren, als een standaard mechanical seal voor uw toepassing niet toereikend is.

Wesealit kan in bijna alle gevallen binnen 24 uur een passende mechanical seal van hoogwaardige kwaliteit leveren voor al uw pompen, mixers of andere machines.
www.wesealit.eu
Wijk & Boerma Firepacks B.V., van  
Zwijndrecht (NL)
Wildkamp B.V.  
Lutten (NL) https://www.wildkamp.nl/assortiment/pompen/6000000
Wilo België  
Ganshoren (België)
Wilo Nederland B.V.  
WESTZAAN (NL)
Over Wilo
WILO SE is een van ’s werelds meest vooraanstaande producenten van pompen en pompsystemen voor de gebouwentechniek, het totale watermanagement en de industrie. De onderneming, die in het afgelopen jaar een omzet van 1,2 miljard euro bereikte, engageert zich met de blik op de toekomst gericht sterk in onderzoek en ontwikkeling. De in Dortmund, Duitsland, gevestigde onderneming ontwikkelt zich in toenemende mate van componenten- tot systeemleverancier. Wilo is internationaal een synoniem voor hightech in het pompensegment. Achter de onderneming staan meer dan 7.500 medewerksters en medewerkers in meer dan 60 dochtermaatschappijen over de hele wereld.
Wilting Hogedruk Techniek  
Vriescheloo (NL)
Pompenservice Van der Windt  
Barendrecht (NL)
Woerner Smeersystemen BV  
Terschuur (NL)
Xylem Water Solutions Belgium BVBA  
Zaventem (België)
Xylem Water Solutions Nederland B.V. Xylem Water Solutions Nederland B.V.
Dordrecht (NL)
Xylem Water Solutions : Transport en behandeling van water

Wereldwijd leverancier
Als wereldwijd leverancier op het gebied van transport en behandeling van water biedt Xylem Water Solutions geïntegreerde oplossingen voor vloeistofverwerking. We leveren een compleet assortiment van water-, afvalwater- en drainagepompen, apparatuur voor de monitoring & control van installaties en systemen, units voor primaire en secundaire biologische behandeling, producten voor filtratie en desinfectie, en alle daarbij behorende dienstverlening.

Duurzaam
Voor veel van onze producten geldt dat 90% van de kooldioxide-footprint voortkomt uit het gebruik. Daarom ligt de focus van Xylem's Research & Development op een energiezuinige werking, blijvend hoge rendementen en lage onderhoudsfrequenties. Maar ook in de productiefase doen wij er alles aan om het milieu te ontzien. Zo gebruiken we zo veel mogelijk 'groene stroom' en kiezen we waar mogelijk voor transport per spoor of over water, in plaats van over asfalt of door de lucht. Onze duurzaamheidsinspanningen zijn goed gedocumenteerd, dus met een keuze voor Xylem voldoen overheden ruimschoots aan de wettelijke eisen rond duurzaam werkende leveranciers.

Xylem Water Solutions in de Benelux:

In Nederland:
Xylem Water Solutions Nederland B.V.
Postbus 1126, 3300 BC Dordrecht
Tel +31786548400 Fax +31786510936
xylemwatersolutionsnl@xyleminc.com
www.xylem.nl

In België:
Xylem Water Solutions Belgium BVBA
Vierwinden 5b, 1930 Zaventem
Tel +3227209010 Fax +3227205481
xylemwatersolutionsbe@xyleminc.com
www.xylem.be
www.xylem.nl
Yamada Europe BV  
Hengelo (NL)
YTS-pump-engineering bv  
Doetinchem (NL)
A.S. Zwaans B.V.  
Zaltbommel (NL)
v.d. Zwan Pompen  
Boskoop (NL)
Zwets Werkendam B.V.  
()


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube