Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 42

LACO Zaandam B.V.  
Zaandam (NL)
Lameco  
Mechelen (B)
Landustrie Sneek B.V. Landustrie Sneek B.V.
Sneek (NL)
Op het gebied van waterbehandeling en watertransport beschikt Landustrie over meer dan 100 jaar ervaring. In het eigen bedrijf te Sneek worden o.a. Landy pompen ontworpen, gefabriceerd, en getest op de eigen proefstand. Het leveringsprogramma voor binnen- en buitenland omvat een grote range aan afvalwaterpompen en -mixers voor droge en natte opstelling. De pompen kunnen worden geleverd in diverse materiaalsoorten (gietijzer, Duplex, Nihard-4) en in explosieveilige uitvoering (ATEX). Ook de bijbehorende ET-installaties en besturingssystemen worden in eigen beheer ontwikkeld. Daarnaast staat een uitgebreide service-afdeling 24 uur per dag paraat, zowel vanuit de vestiging in Sneek als vanuit het servicesteunpunt in Veenendaal. Ook poldergemalen al dan niet met vijzels, roosterreinigers enz. behoren tot de productenrange. Verder bestaat de mogelijkheid om pompen te huren voor diverse toepassingen en in geval van calamiteiten.
www.landustrie.nl
Ligthart Milieutechniek B.V.  
Heerhugowaard (NL)
Liquid Control Trading BV  
Werkendam (NL)
Lutz Pompen Nederland BV Lutz Pompen Nederland BV
Ridderkerk (NL)
Lutz Pompen Nederland B.V. is onderdeel van Lutz-Pumpen GmbH welke al sinds 1954 actief is als fabrikant en leverancier van vat- en containerpompen. Naast dit omvangrijke pakket biedt het Lutz programma magneetaangedreven centrifugaalpompen, luchtaangedreven dubbelmembraanpompen en flowmetersystemen.
www.lutzpompen.nl
Lutz-Jesco Nederland B.V. Lutz-Jesco Nederland B.V.
Ridderkerk (NL)
Lutz-Jesco heeft als fabrikant al ruim 65 jaar ervaring op het gebied van doseertechniek en het begeleiden van de producten bij toepassingen in de waterbehandeling- en zwembadsector. Leveringsprogramma: Doseerpompen, TOPAX meet- en regelapparatuur, Drukhoud- en Overstortventielen, Injectiestukken, Zoutelectrolyse, Choordioxide-systemen, Doseercontainers en tevens ook: Vat- en containerpompen, Flowmetersystemen, Luchtaangedreven-Dubbelmembraanpompen en Centrifugaalpompen.
www.lutz-jesco.nl
Lutze Process Belux BV Lutze Process Belux BV
Ternat (B)
Lutze Process is uw erkend verdeler voor o.a. Metso slurry pompen, slurry hoses en process technologie. Daarnaast is Lutze Process eveneens officieel verdeler van de SMT-Stichweh apparatuur die zich hoofdzakelijk op uitrustingen voor de zand -en grind wereld richt en tevens distributeur voor Nomig coating technology. Advies, engineering, levering, montage en service gebeuren vanuit onze 8 vestigingen in Ternat, Sint-Gillis-Waas, Haut-Sarts en Doornik voor wat betreft BeLux en Montfoort, Ridderkerk, Klazienaveen en Baflo voor wat betreft Nederland en dit alles volledig vanuit een VCA** visie. Onze jarenlange ervaring onder Metso Minerals stellen wij graag 24h/7d ten dienste van u als klant.
Lutze Process Benelux is uw erkend verdeler voor de slurry pompen van Metso, Sala, Denver, Orion en Thomas.
Onze CD of brochures met informatie omtrent onze pompen en alle andere producten kan u altijd aanvragen via email op cns@lutze-group.com.
Voor meer informatie mbt de mogelijkheden op het vlak van Process-equipment kan u eveneens steeds terecht op onze website www.lutze-process.com.
https://www.lutze-process.com/
Maintenance Partners Belgium nv  
Zwijndrecht (B)
MarFlex  
Oud-Beijerland (NL)
Marine Motors  
Ranst (B)
Maximator Benelux BV  
Wateringen (NL)
Mefiag B.V.  
Heerenveen (NL)
Mervers Benelux N.V.  
Zwijndrecht (B)
Metrohm Nederland  
Barendrecht (NL)
Meurs Process B.V. Meurs Process B.V.
ELST (NL)
Welkom bij Meurs Process B.V. Meurs Process B.V. heeft zich gespecialiseerd in het bieden van oplossingen op het gebied van doseer-, mixer- en procestechnologie voor vloeistoffen. Wij bieden u een totaal pakket vanaf de levering van componenten tot en met de levering van turnkey projecten. In onze adviezen houden wij rekening met uw specifieke bedrijfsomstandigheden en kijken hierbij ook naar de veiligheid, betrouwbaarheid en korte of lange termijn kosten. Op het gebied van doseer- en mixertechnologie is Meurs Process B.V. exclusief distributeur van Dosapro Milton Roy voor Nederland. Dosapro Milton Roy maakt onderdeel uit van Milton Roy, de wereld marktleider in de markt voor doseerpompen. Ons leveringsprogramma omvat onder andere de volgende producten:

- Doseerpompen
- Mixers
- Doseer- en procesinstallaties
- Poederdoseerders
- Opslag- en doseertanks
- Polymeeraanmaakunits
- Drukhoud- en veiligheidsventielen
- Pulsatiedempers en dempingsystemen
- pH/Redox- en geleidbaarheidscontrollers

Een deel van het productenprogramma is tevens leverbaar conform ATEX of API675.
De producten van Meurs Process worden toegepast in:

- (Drink)water- en afvalwaterbehandeling
- Olie- en gasindustrie
- Chemische en petrochemische processen
- Milieutechniek
- Papierindustrie
- Voedingsmiddelen industrie
- Farmaceutische industrie
- Industriƫle processen
- Oppervlaktebehandeling, metaalindustrie, etc.
www.meursprocess.nl
M.O.E.S. pompen  
Alkmaar (NL)
Mous Pompenbouw B.V.  
Balk (NL)
MP & I Mooris Pumps & Irrigation  
Arendonk (B)
MRC Global (Belgium) NV  
Merksem (B)
Multipomp  
Halsteren (NL)
Multipomp bvba  
Schoten (B)
NATER Gas & Vloeistofsystemen B.V.  
Krimpen aan den IJssel (NL)
Netzsch Pompen Nederland BV Netzsch Pompen Nederland BV
Utrecht (NL)
Van oorsprong is Netzsch een Duits bedrijf, zo'n 50 jaar geleden opgericht. Door de jaren heen heeft Netzsch ontwikkelingscentra en productielocaties over de gehele wereld gekregen. Wereldwijd telt het bedrijf ruim 2000 medewerkers met ruim twintig vestigingen in even zoveel landen. Met een jaaromzet van ongeveer 450 miljoen euro is Netzsch een speler van wereldformaat. Dankzij de jarenlange ervaring met productinnovatie en de samenwerking met nationale en internationale klanten is Netzsch uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie van internationale allure.

Het zwaartepunt van onze activiteiten ligt bij de productie en verkoop van excentrische wormpompen. Dat zijn pompen die dikkere vloeistoffen kunnen verplaatsen, maar ook vloeistoffen met vaste delen kunnen verpompen. De modellen van Netzsch zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van een continu, drukstabiel, productvriendelijk en pulsatie-arm transport van het medium en worden in alle takken van de industrie toegepast.
pumps-systems.netzsch.com/nl
Netzsch Pumps Bellux BV Netzsch Pumps Bellux BV
Ternat (B)
Van oorsprong is Netzsch een Duits bedrijf, zo'n 70 jaar geleden opgericht. Door de jaren heen heeft Netzsch ontwikkelingscentra en productielocaties over de gehele wereld gekregen. Wereldwijd telt het bedrijf ruim 2000 medewerkers met ruim twintig vestigingen in even zoveel landen. Met een jaaromzet van ongeveer 450 miljoen euro is Netzsch een speler van wereldformaat. Dankzij de jarenlange ervaring met productinnovatie en de samenwerking met nationale en internationale klanten is Netzsch uitgegroeid tot een toonaangevende organisatie van internationale allure.

Het zwaartepunt van onze activiteiten ligt bij de productie en verkoop van excentrische wormpompen. Dat zijn pompen die dikkere vloeistoffen kunnen verplaatsen, maar ook vloeistoffen met vaste delen kunnen verpompen. De modellen van Netzsch zijn speciaal ontwikkeld ten behoeve van een continu, drukstabiel, productvriendelijk en pulsatie-arm transport van het medium en worden in alle takken van de industrie toegepast.
https://pumps-systems.netzsch.com/nl
Nijk-Speet B.V.  
Oss (NL)
P.S.W. Pomp Service Wouters  
Werkendam (NL)
Packo Inox Ltd activiteit in Nederland  
Diksmuide (B)
Packo Inox Ltd  
Diksmuide (B)
Pentair  
Winterswijk (NL)
Pentair Service Center  
Beverwijk / Tynaarlo / Etten-Leur/ Winterswijk (NL)
Pijttersen B.V. Pijttersen B.V.
Zuidbroek (NL)
PIJTTERSEN B.V., Uw partner voor:
De bekende blauwe CatPumps hogedruk plunjer- en zuigerpompen (sinds 1978 officieel importeur van CAT Pumps International), hogedruk systemen en toebehoren tot werkdrukken van max. 690 bar.
Geschikt voor toepassing in ondermeer de voedingsmiddelensector, milieuzorg, machinebouw,(petro)chemie, papierindustrie, pharmacie, transport, scheepsbouw.

Pompen voor hogedrukreiniging leverbaar als losse pomp, voor eigen samenbouw en als door de klant gespecificeerd hogedruk reinigingssysteem, waarbij diverse aandrijfmogelijkheden ter beschikking staan.

Triplex pompen voor testapplicaties, proces- en doseer-toepassingen, zoals chemicalien-injectie, percolaatwater, omkeerosmose, homogenisatie, ultrafiltratie.rnrnEen uitgebreid toebehoren of accessoires-programma biedt o.a. de volgende componenten:
roterende spuitarmen, drukregelaars, manometers, kogelkranen, korf- en zakkenfilters, hogedrukslangen, spuitpistolen en lansen, zwenkarmen, (zelfoprollende) RvS slanghaspels, pulsatiedempers, etc.
www.pijttersen.nl
Pleuger Water Solutions  
Eindhoven (NL)
Pomac B.V.  
Tolbert (NL)
Pomp Plus bv  
Bleskensgraaf (NL)
Pricepompen.nl  
Breda (NL)
Primix B.V.  
Mijdrecht (NL)
ProMinent Belgium SA/NV  
Tubeke - Tubize (B)
ProMinent Verder B.V.  
Vleuten (NL)
Ingenieursbureau PromoTec B.V.  
Hilversum (NL)
Puls Pompen bv  
Dieren (NL)
PumpTech BV  
Aarschot (B)


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube