Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 40

Quality Pumps & Machines Quality Pumps & Machines
Lochristi (B)
Verkoop, verhuur, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren.

Quality Pumps is exclusief invoerder voor België van het Zweedse A+ merk Grindex (drainage-, sludge, inox en slijtvaste dompelpompen). Deze professionele pompen met luchtklep zijn oersterk, licht in gewicht en zeer gebruiksvriendelijk. Bovendien zijn de driefasige pompen uitgerust met interne beveiligingen zodat een apart schakelkastje overbodig wordt.

Wij verdelen ook de diesel aangedreven rioleringspompen SIP (Screw Impeller Pump). Deze pompen zijn uitgerust met een schroefcentrifugaalwaaier en zijn zeer zuiging in verbruik lage CO2 uitstoot). bovendien zijn de pompsets uitgerust met sondesturing voor een automatische werking. De pompen zijn uitermate geschikt voor het verpompen van afvalwater en rioleringswater.
Quality Pumps is exclusief dealer van DRAGFLOW slijtvaste pompen met woelkop, uitermate geschikt voor dredging, cement- en betonindustrie, boringen, ...

Quality Pumps heeft een uitgebreide huurvloot met diesel aangedreven afvalwater/rioleringspompen, rioleringsdompelpompen, drainagepompen, leidingen, toebehoren, watermeters,.... Wij leveren, monteren, demonteren, hebben een eigen herstel- en transportdienst en bieden een 24/7 verhuurservice.

Quality Pumps & Machines als het gaat pompen voor:
- Rioleringswerken
- Kanaal-, rivier- en sluiswerken
- Verpompen van bentoniet, slib of slurry
- Werfpompen
- Drooghouden van bouwputten, kelders, grachten, beken
- Noodpompen of tijdelijke pompen

Quality Pumps & Machines staat voor:
- Ervaren medewerkers, knowhow en expertise
- Gerenommeerde kwaliteitsmerken
- Meer dan 120 pompen in onze moderne huurvloot
- Grote keuze aan leidingen en toebehoren
www.qualitypumps.be
Remath  
Rijen (NL)
RenO Twente  
Enter (NL)
Rental Pumps B.V. Rental Pumps B.V.
Dordrecht (NL) www.rentalpumps.eu
REVA B.V.  
Vlaardingen (NL)
REYNAERT POMPEN BVBA  
Izegem (B)
ITT RHEINHÜTTE Benelux B.V.  
Willemstad (Nb) (NL)
Rodelta Pumps International  
Almelo (NL)
Roodhart Marine & Offshore Services  
Rotterdam (NL)
Rotaserve  
Almelo (NL)
Secondtech  
(NL)
SEEPEX Bureau België/Belgique  
Bottrop (Dld)
SEEPEX Bureau Nederland  
Bottrop (Dld)
Sellon BV  
Moerdijk (NL)
SFA Benelux  
Echt (NL)
Siersema Komponenten Service  
Waalwijk (NL)
SIM Holland B.V. SIM Holland B.V.
Sliedrecht (NL)
SIM Holland, opgericht in 1933, is een technische handelsonderneming met eigen werkplaats en testfaciliteiten. Wij leveren uit eigen voorraad duurzame producten waarmee onze klanten verantwoordelijk en innovatief kunnen ondernemen. Met onze diensten zijn wij actief in diverse branches. Enerzijds als (dealer) leverancier en anderzijds als turnkey speler. Dit geeft onze klanten de overtuiging dat onze technische specialisten van alle markten thuis zijn en zij met hun brede kennis en ervaring een gedegen advies kunnen geven dat past bij uw wensen en budget.

Wij richten ons enerzijds op de afzet van pompen, mixers in de industriele, agrarische en decentrale overheden zoals waterschappen en anderzijds op de afzet van (hybride) energieproducten als generatoren en UPS (no-break) systemen.

De door ons gevoerde merken zijn, vanwege de hoge kwaliteit, geschikt voor diverse toepassingen. Wij bewegen ons met succes in meerdere branches. Om enkele voorbeelden te noemen: (afval)water, agro, weg en waterbouw, scheepsbouw, utiliteit, datacenters, kunstvoorziening en recreatie. Dit geeft zowel de flexibiliteit als brede kennis weer van onze medewerk(st)ers, waarop u te allen tijde een beroep kunt doen.

Wij zijn o.a. importeur in Nederland en Belgie van: Caprari, Doda, Veneroni, Armatec, Pentax, Bombas Ideal, Victor, Alpha, Reck, SDMO, APC, StarPower en diverse andere kleine merken pompen.
www.simholland.nl
Smeertechniek Rotterdam  
Rotterdam (NL)
Solliq Industry  
Balk (NL)
Spaans Babcock B.V.  
Balk (NL)
Speck pompen België NV  
Aalter (B)
Speck Pompen Nederland B.V.  
Zevenaar (NL)
Spin Pompen  
Assen (NL)
BV Spuittechniek  
Dordrecht (NL)
SPX Flow Technology Assen B.V.  
Assen (NL)
SPX Flow Technology Belgium NV  
Erpe_Mere (B)
STS Safe Tensioning System  
Wavre (B)
STT Europe STT Europe
Tiel (NL)
STT Europe is since de oprichiting in 2002 vooral gespecialiseerd in bronpompen en dompelpompen. Onze distributeurschap is met bijvoorbeeld merken als Joval, Franklin Electric, E-Tech, Proril en Britefil zeer uitgebreid en kunnen we een zeer grote verscheidenheid aan pompen leveren.

Onze missie is: Dynamische Flexibiliteit binnen een Betrouwbare Relatie.
www.stteurope.nl
Sulteq distributie Allweiler Sulteq distributie Allweiler
Hengelo Ov (NL)
Sulteq Distributie Allweiler is fabrieks-distributeur en geautoriseerd service partner in NL van Allweiler pompen.
https://www.allweiler.de/en . Allweiler valt onder de Circor groep.
Met Allweiler inclusief IMO, Warren, Houttuin en Zenith kunnen wij o.a.; Excentrische wormpompen, “waternorm” centrifugaalpompen, “chemienorm” centrifugaalpompen, magneet gekoppelde centrifugaalpompen,
thermische olie pompen, slangen pompen, schroefspindel pompen, propeller pompen, externe tandwielpompen, onderwater pompen en versnijders voorzien in elke tak van de industrie.
Sulteq Pompen en Revisie BV  
Hengelo Ov (NL)
Sulzer Pumps Wastewater Belgium N.V./S.A.  
Anderlecht (B)
Sulzer Pumps Wastewater Netherlands B.V.  
Maastricht Airport (NL)
Sulzer Turbo Services Venlo B.V. afd. Ind.pompen  
(NL)
Suurmond B.V. Suurmond B.V.
Nunspeet (NL)
Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert sinds 1974 duurzame, op maat gemaakte oplossingen voor de procesindustrie. Met een portfolio van hoog kwalitatieve en duurzame producten, jarenlange ervaring en know-how kan Suurmond u helpen bij het verbeteren van uw productie efficiëntie. Hierbij staan producten als tandwielpompen, doseersystemen en zeefwisselaars centraal.

VISIE
In een wereld waar duurzaamheid een constant en belangrijk aandachtspunt is, heeft Suurmond - met haar producten en kwaliteiten - een ideale positie om klanten te helpen bij het verbeteren van de productie efficiëntie.

MISSIE
Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert duurzame oplossingen voor de (petro)chemische, farmaceutische, polymeer producerende en polymeer verwerkende industrie. Deze komen tot stand in nauwe samenwerking met de gebruiker. Suurmond stelt een lange termijn relatie met haar klanten ten doel. Ondersteund door een netwerk van hoog gekwalificeerde leveranciers is Suurmond in staat om klanten op een continue hoog niveau te bedienen.

STRATEGIE
Suurmond levert oplossingen voor duurzame toegevoegde waarde met een goed opgeleid en goed uitgerust team en een portfolio met hoog kwalitatieve producten.

Suurmond heeft vestigingen in Nunspeet (NL), Antwerpen (BE), Evesham (UK) en Limas (FR).
www.suurmond.com
Suurmond BV  
Antwerpen (B)
L. Tas & Co.  
HERENTHOUT (B)
Tas en Co B.V Tas en Co B.V
Assendelft (NL)
TAS en Company B.V. is al jaren exclusief leverancier van Körting kwaliteitsejectoren voor de maritieme sector. Onze ejectoren kenmerken zich door de optimale afstemming met de betreffende applicatie. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van een efficiënte (kosten- en ruimtebesparend) en effectieve oplossing voor uw pompvraagstuk. Ons team van specialisten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u een passende oplossing aan te bieden.
www.tasenco.nl
Travaini Pompen Benelux b.v. Travaini Pompen Benelux b.v.
Waalre (NL)
Travaini Pompen Benelux BV maakt onderdeel uit van de Pompetravaini Group, producent sinds 1929 van vloeistof en vacuümpompen. Deze pompen vinden zijn toepassing in de chemische, petro-chemische, voedingsmiddelen, plastic, farmaceutische alsmede in de papier en staal industrie. In 2012 heeft Pompetravaini SpA, NSB Gas Processing AG te Bazel overgenomen, een Zwitserse fabrikant van API vloeistofring compressoren en vacuümpompen, alsmede zijn zij producent van de daarbij behorende systemen.
Na een samenwerking van 8 jaren is in 2014 BORA s.r.l. opgenomen in de Pompetravaini Group. BORA is producent van blowers en vacuüm boosters, gebruikmakend van het rti-lobe roots principe. Net als NSB is BORA een logische aanvulling op het brede leveringsprogramma van Pompetravaini.

www.travaini.nl
TUMAR bvba  
Merelbeke (B)
Unitrans Techniek B.V.  
Rotterdam (NL)


Copyright © PompenGids.net 2024


   Twitter    Facebook    YouTube