Uw online gids in Pompenland

Overzicht leveranciers

  
Gevonden leveranciers: 49

Quality Pumps & Machines Quality Pumps & Machines
Lochristi (België)
Verhuur, verkoop, service en herstelling van pompen, leidingen en toebehoren.

Quality Pumps is exclusief invoerder voor België van het Zweedse A+ merk Grindex (drainage-, sludgepompen en inox dompelpompen) alsook van de dieselaangedreven Screw Impeller Pump (SIP) - uitermate geschikt voor het verpompen van afvalwater en rioleringswater.

Wij hebben een eigen herstel- en transportdienst en bieden een 24/7 service

Quality Pumps & Machines als het gaat pompen voor:
- Rioleringswerken
- Kanaal-, rivier- en sluiswerken
- Verpompen van bentoniet, slib of slurry
- Werfpompen
- Drooghouden van bouwputten, kelders, grachten, beken
- Noodpompen of tijdelijke pompen

Quality Pumps & Machines staat voor:
- Ervaren medewerkers, knowhow en expertise
- Gerenommeerde kwaliteitsmerken
- Meer dan 120 pompen in onze moderne huurvloot
- Grote keuze aan leidingen en toebehoren
www.qualitypumps.be
Remath  
Rijen (NL)
RenO Twente  
Enter (NL)
Rental Pumps B.V. Rental Pumps B.V.
Papendrecht (NL) www.rentalpumps.eu
REVA B.V.  
Vlaardingen (NL)
REYNAERT POMPEN BVBA  
Izegem (België)
Rodelta Pumps International  
Almelo (NL)
ROMOTECH B.V.  
Papendrecht (NL)
Roodhart Marine & Offshore Services  
Rotterdam (NL)
ROVC Technische Opleidingen  
Ede (NL)
Schulteco Pumps & Systems B.V.  
Hoevelaken (NL)
SEEPEX Bureau België/Belgique  
Herentals (België)
SEEPEX Bureau Nederland  
Deventer (NL)
Sellon BV  
Moerdijk (NL)
Siersema Komponenten Service  
Waalwijk (NL)
SIM Holland B.V. SIM Holland B.V.
Sliedrecht (NL)
SIM Holland, opgericht in 1933, is een technische handelsonderneming met eigen werkplaats en testfaciliteiten. Wij leveren uit eigen voorraad duurzame producten waarmee onze klanten verantwoordelijk en innovatief kunnen ondernemen. Met onze diensten zijn wij actief in diverse branches. Enerzijds als (dealer) leverancier en anderzijds als turnkey speler. Dit geeft onze klanten de overtuiging dat onze technische specialisten van alle markten thuis zijn en zij met hun brede kennis en ervaring een gedegen advies kunnen geven dat past bij uw wensen en budget.

Wij richten ons enerzijds op de afzet van pompen, mixers in de industriele, agrarische en decentrale overheden zoals waterschappen en anderzijds op de afzet van (hybride) energieproducten als generatoren en UPS (no-break) systemen.

De door ons gevoerde merken zijn, vanwege de hoge kwaliteit, geschikt voor diverse toepassingen. Wij bewegen ons met succes in meerdere branches. Om enkele voorbeelden te noemen: (afval)water, agro, weg en waterbouw, scheepsbouw, utiliteit, datacenters, kunstvoorziening en recreatie. Dit geeft zowel de flexibiliteit als brede kennis weer van onze medewerk(st)ers, waarop u te allen tijde een beroep kunt doen.

Wij zijn o.a. importeur in Nederland en Belgie van: Caprari, Doda, Veneroni, Armatec, Pentax, Bombas Ideal, Victor, Alpha, Reck, SDMO, APC, StarPower en diverse andere kleine merken pompen.
www.simholland.nl
SKF Lubrication Systems Belgium  
Evere (België)
SKF Lubrication Systems the Netherlands B.V.  
Enschede (NL)
Smeertechniek Rotterdam  
Rotterdam (NL)
Sondex BV  
Purmerend (NL)
Spaans Babcock B.V.  
Balk (NL)
Speck pompen België NV  
Aalter (België)
Speck Pompen Nederland B.V.  
Zevenaar (NL)
SPIE Nederland B.V. Smart city (vestiging Wijhe)  
Wijhe (NL)
Spin Pompen Spin Pompen
Assen (NL)
Spin Pompen is de specialist op het gebied van kwalitatief hoogwaardige hygiënische verdringerpompen voor de voedingsmiddelen-, cosmetische en farmaceutische industrie in Nederland en België.

Met meer dan 25 jaar ervaring en een hoog niveau van specialisatie en service denkt Spin Pompen graag met u mee om uw proces te optimaliseren, uw productiekosten te verlagen en het hoogste niveau van hygiëne te bereiken. Door de vele gerealiseerde leveringen en testopstellingen weet Spin Pompen al jaren grenzen te verleggen.

Spin Pompen werkt nauw samen met gerenommeerde pompenfabrikanten als PCM, Bornemann, Mouvex, Ampco, Broquet en Murzan. Bovendien beschikt Spin Pompen over uitgebreide kennis van processen, applicaties en hygiënenormen in elke branche van de voedingsmiddelenindustrie. Hierdoor kunt u rekenen op het beste advies en de beste oplossing bij het verpompen van kristalliserende, abrasieve, viskeuze en/of sheargevoelige producten.
www.spinpompen.nl
BV Spuittechniek  
Dordrecht (NL)
SPX Flow Technology Assen B.V.  
Assen (NL)
SPX Flow Technology Belgium NV  
Erpe_Mere (België)
Sterling SIHI (Netherlands) BV  
Beverwijk (NL)
Stork Technical Services Nederland Noordoost  
Groningen (NL)
STS Safe Tensioning System  
Wavre (België)
STT Europe STT Europe
Tiel (NL)
STT Europe is een jong en dynamisch bedrijf welke in 2002 is gestart. STT Europe is Europees distributeur van alle Red Jacket Water Pompen, Goulds Pompen en de Joval pompen.
Tevens hebben we sinds kort ons merk MEERTRAPS CENTRIFUGAAL POMPEN.

Onze missie is: Dynamische Flexibiliteit binnen een Betrouwbare Relatie.
www.stteurope.nl
Sulteq distributie Allweiler Sulteq distributie Allweiler
Hengelo Ov (NL)
Sulteq Pompen en Revisie BV  
Hengelo Ov (NL)
Sulzer Pumps (Benelux) B.V.  
Europoort (NL)
Sulzer Pumps Benelux  
Breda (NL)
Sulzer Pumps Wastewater Belgium N.V./S.A.  
Sint-Stevens-Woluwe (België)
Sulzer Pumps Wastewater Netherlands B.V.  
Maastricht Airport (NL)
Suurmond B.V. Suurmond B.V.
Nunspeet (NL)
Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert sinds 1974 duurzame, op maat gemaakte oplossingen voor de procesindustrie. Met een portfolio van hoog kwalitatieve en duurzame producten, jarenlange ervaring en know-how kan Suurmond u helpen bij het verbeteren van uw productie efficiëntie. Hierbij staan producten als tandwielpompen, doseersystemen en zeefwisselaars centraal.

VISIE
In een wereld waar duurzaamheid een constant en belangrijk aandachtspunt is, heeft Suurmond - met haar producten en kwaliteiten - een ideale positie om klanten te helpen bij het verbeteren van de productie efficiëntie.

MISSIE
Suurmond ontwerpt, fabriceert en levert duurzame oplossingen voor de (petro)chemische, farmaceutische, polymeer producerende en polymeer verwerkende industrie. Deze komen tot stand in nauwe samenwerking met de gebruiker. Suurmond stelt een lange termijn relatie met haar klanten ten doel. Ondersteund door een netwerk van hoog gekwalificeerde leveranciers is Suurmond in staat om klanten op een continue hoog niveau te bedienen.

STRATEGIE
Suurmond levert oplossingen voor duurzame toegevoegde waarde met een goed opgeleid en goed uitgerust team en een portfolio met hoog kwalitatieve producten.

Suurmond heeft vestigingen in Nunspeet (NL), Antwerpen (BE), Evesham (UK) en Limas (FR).
www.suurmond.com
Suurmond bvba  
Antwerpen (België)
L. Tas & Co.  
HERENTHOUT (België)
Tas en Co B.V Tas en Co B.V
Assendelft (NL)
TAS en Company B.V. is al jaren exclusief leverancier van Körting kwaliteitsejectoren voor de maritieme sector. Onze ejectoren kenmerken zich door de optimale afstemming met de betreffende applicatie. Hierdoor bent u te allen tijde verzekerd van een efficiënte (kosten- en ruimtebesparend) en effectieve oplossing voor uw pompvraagstuk. Ons team van specialisten staat klaar om uw vragen te beantwoorden en u een passende oplossing aan te bieden.
www.tasenco.nl
Tas Technics Amsterdam B.V.  
MOORDRECHT (NL)
MRC Transmark  
Merksem (België)
Travaini Pompen Benelux b.v. Travaini Pompen Benelux b.v.
Waalre (NL)
Travaini Pompen Benelux BV maakt onderdeel uit van de Pompetravaini Group, producent sinds 1929 van vloeistof en vacuümpompen. Deze pompen vinden zijn toepassing in de chemische, petro-chemische, voedingsmiddelen, plastic, farmaceutische alsmede in de papier en staal industrie. In 2012 heeft Pompetravaini SpA, NSB Gas Processing AG te Bazel overgenomen, een Zwitserse fabrikant van API vloeistofring compressoren en vacuümpompen, alsmede zijn zij producent van de daarbij behorende systemen.
Na een samenwerking van 8 jaren is in 2014 BORA s.r.l. opgenomen in de Pompetravaini Group. BORA is producent van blowers en vacuüm boosters, gebruikmakend van het rti-lobe roots principe. Net als NSB is BORA een logische aanvulling op het brede leveringsprogramma van Pompetravaini.

www.travaini.nl
Tulip Pumps BV  
Barneveld (NL)
TUMAR bvba  
Merelbeke (België)
Turbin BV  
Rijen (NL)
Unitrans Techniek B.V.  
Bleiswijk (NL)


Copyright © PompenGids.net 2019


   Twitter    Facebook    YouTube